- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
A DÁP nem arra van, hogy vállalati folyamatokat lásson el, ez magánszemélyekre van szabva.
Pl. a bankokat kötelezték arra, hogy a saját pénzükön implementálják a DÁPot, és azért fizetniük kell tóninak, hiába van már saját digitális aláírásos megoldásuk a banki- és hitelszerződésekhez.
-
Egon
nagyúr
Azt én értem, hogy nem arra van, de megoldható a használatával, max. némileg kényelmetlenebb.
Az E-szignó baromi drága, akkor már inkább egy sima NISZ-es elektronikus aláírás: kb. fele annyiba kerül, mint a legolcsóbb E-szignós csomag. És mint mondtam, azt se akarja kifizetni a főnök (már 100 felett van a létszámunk)... -
Egon
nagyúr
Engem azért érdekelne, mert jó lenne a cégnél minden iratot elektronizálni, hogy le létezzen papír alapon. Ehhez viszont nyilván mindenkinek kellene elektronikus aláírás (pl. egy munkaszerződést a munkavállalónak is alá kell írnia), viszont a CEO nem igazán akarja megfinanszírozni mindenkinek is.
-
4Grider
félisten
Azért arra egy darabig még várhatsz, amikorra minden szolgáltatónál, hivatalos személynél, stb. el fogják fogadni a dáp-ot.
Egy éve kötelező lenne elfogadni az ügyfélkapuban rögzített meghatalmazásokat, de eddig nem találtam szolgáltatót, akik a törvénynek megfelelően elfogadták volna...
Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128 Gb Graphite Szép Állapot Gyári Doboz Gyári Kábel 2db Eredeti Spigen Tok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest