Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
A DÁP nem arra van, hogy vállalati folyamatokat lásson el, ez magánszemélyekre van szabva.
Pl. a bankokat kötelezték arra, hogy a saját pénzükön implementálják a DÁPot, és azért fizetniük kell tóninak, hiába van már saját digitális aláírásos megoldásuk a banki- és hitelszerződésekhez.
-
Egon
nagyúr
Azt én értem, hogy nem arra van, de megoldható a használatával, max. némileg kényelmetlenebb.
Az E-szignó baromi drága, akkor már inkább egy sima NISZ-es elektronikus aláírás: kb. fele annyiba kerül, mint a legolcsóbb E-szignós csomag. És mint mondtam, azt se akarja kifizetni a főnök (már 100 felett van a létszámunk)... -
Egon
nagyúr
Engem azért érdekelne, mert jó lenne a cégnél minden iratot elektronizálni, hogy le létezzen papír alapon. Ehhez viszont nyilván mindenkinek kellene elektronikus aláírás (pl. egy munkaszerződést a munkavállalónak is alá kell írnia), viszont a CEO nem igazán akarja megfinanszírozni mindenkinek is.
-
4Grider
félisten
Azért arra egy darabig még várhatsz, amikorra minden szolgáltatónál, hivatalos személynél, stb. el fogják fogadni a dáp-ot.
Egy éve kötelező lenne elfogadni az ügyfélkapuban rögzített meghatalmazásokat, de eddig nem találtam szolgáltatót, akik a törvénynek megfelelően elfogadták volna...
Aktív témák
- PayPal
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest