- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
ok, ne haragudj, csak a masik topikban is mhz-nek irtad, azert szoltam. (a hwpiacon) amugy most lattam, hogy nyilt egy topik digidice upgrade ügyben nezz be ide: Bővebben: link
-
bebean
aktív tag
az tenyleg soknak tünik. ez a barebone-os topik, nezd at, hatha talalsz vmit... Bővebben: link
ha nem ragaszkodsz a max orajelhez, akkor itt talalsz ötleteket (ez is csökkenti a hm-et...) Bővebben: link
[Szerkesztve] -
szabzolee
tag
válasz
Cardinella #2 üzenetére
Nem zavarna, de 85 fok korul elkezd pattogni a hangrednszer, es egyebkent is olyan meleg a dvd, amikor kiveszem, hogy a szelen kell megfogni, vagy kesztyuvel :d
-
szabzolee
tag
abit digidice-tulajdonosokat keresek... engem az erdekelne, hogy nektek milyen homersekleten ketyeg a proci, milyen meleg a tap es az egesz haz belul. Nekem jelenleg az Abig eq szerint 45 fokos a system, 68 fokos a 3mhzes pentium processzor es 78 fok a tap, pedig csak netezem. Ha dvdt nezek, ez felmegy akar 85 fokra is... nem tudjatok mi a megoldas, hogy csendesebb es kevesbe meleg legyen a gep? Mi lehet a baj? Ez a jelenseg jb egy honapja nyomaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest