Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
ok, ne haragudj, csak a masik topikban is mhz-nek irtad, azert szoltam. (a hwpiacon) amugy most lattam, hogy nyilt egy topik digidice upgrade ügyben nezz be ide: Bővebben: link
-
bebean
aktív tag
az tenyleg soknak tünik. ez a barebone-os topik, nezd at, hatha talalsz vmit... Bővebben: link
ha nem ragaszkodsz a max orajelhez, akkor itt talalsz ötleteket (ez is csökkenti a hm-et...) Bővebben: link
[Szerkesztve] -
szabzolee
tag
válasz
Cardinella #2 üzenetére
Nem zavarna, de 85 fok korul elkezd pattogni a hangrednszer, es egyebkent is olyan meleg a dvd, amikor kiveszem, hogy a szelen kell megfogni, vagy kesztyuvel :d
-
szabzolee
tag
abit digidice-tulajdonosokat keresek... engem az erdekelne, hogy nektek milyen homersekleten ketyeg a proci, milyen meleg a tap es az egesz haz belul. Nekem jelenleg az Abig eq szerint 45 fokos a system, 68 fokos a 3mhzes pentium processzor es 78 fok a tap, pedig csak netezem. Ha dvdt nezek, ez felmegy akar 85 fokra is... nem tudjatok mi a megoldas, hogy csendesebb es kevesbe meleg legyen a gep? Mi lehet a baj? Ez a jelenseg jb egy honapja nyomaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- iPhone topik
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest