- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
kiro76
tag
válasz
F3lhasználó1 #37745 üzenetére
Esetleg megpróbálhatsz az NMHH-nál egy bejelentést, ha már ilyen hülye választ kaptál a Digi-től.
Nincs tapasztalatom vele, hogy foglalkoznak-e ilyen bejelentésekkel, de azt hiszem nincs veszteni valód. Hátha.
https://nmhh.hu/tart/report/65/Radiofrekvencias_zavar -
válasz
F3lhasználó1 #37755 üzenetére
OFF: én azt javaslom egy jobb megoldásként, hogy beszélj össze a telek szomszédoddal és felezzétek be a mikrós net havidíját és kérd meg hogy megossza neked. UTP kábellel akár föld alatt el lehet húzni a te házadig is a netet tőle, feltéve ha nem nagyobb a távolság 100m-nél.
Ha nagyobb a táv, vagy nem akarsz ásni, akár szintén mikróval (pont-pont kapcsolatú WiFi-vel) össze lehet kötni a két épületet.
Én megfontolnám ezt, bár ne reklámozzátok, főleg a szolgáltatónak ne. -
válasz
F3lhasználó1 #37755 üzenetére
ha nincs a környéken vezetékes net, akkor valószínűleg azért hullámzik a mobil, mert mások is azt használják.
-
válasz
Ezt ők nem tudhatják hogy az zavar e be… nem is hiszem hogy az zavarna…
De egyébként azért a digi mobilnet nem otthoni internet kiváltására való, azt célszerűbb inkább más nagyobb kapacitással rendelkező szolgáltatónál keresni. -
dementor
senior tag
válasz
Pont ilyenek miatt váltottam 1,5 év Digi mobil után Telekom egyházira.
-
válasz
F3lhasználó1 #37741 üzenetére
a nagyobb csomópontoknál, nyugatinál pl már jó ideje ilyen.
-
válasz
F3lhasználó1 #37739 üzenetére
A lassulás oka lehet esetleg, hogy egyre több előfizető van szinte változatlan körülmények között.
Nem ismertek a mostani számok, de több ismerősöm is van aki nemrég lett Digi Mobilos és csoportokban is egyre több embert látni aki mostanában csatlakozott.Ugyanakkor a lelassult fejlesztéseket tekintve szerintem még mindig a románok segítenek építkezni. Jelenleg is vannak itt brigádok a román RCS-RDS -től, ezt ottani Digis dolgozó is megerősítette és én is láttam többször az országban nemrégiben bukaresti rendszámú "4G nelimitat" feliratú román Digis kocsikat.
Azt valószínűsítem, hogy az RCS-RDS tett egy vállalást a 4iG-nek, hogy azért az árért cserébe amit fizetnek, még befejeznek X mennyiségű fejlesztést az elkövetkező hónapokban. Más magyarázat erre nem is nagyon van.
Aztán ha végbemegy a távközlési vállalatok összeolvasztása és megérkeznek az új szakemberek a vezetői pozíciókba, akkor fog beindulni az új tulajdonos munkája a jövőt tekintve.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest