- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
-
Aprósólyom
addikt
válasz MasterMark #67676 üzenetére
Basszus, nem gondoltam volna, hogy a Digi 1000 FFTH kapcsolattal NATolva vagyok. Ezért nem megy a portforward. Fel sem tűnt eddig. Elképzehető, hogy ezét is szenvedek online gamingben alkalmankénti laggoktól?
Keresgéltem a fórumon belül össze-vissza, így találtam olyat felvetést, hogy Tényleg lehet kérni az ügyfélszolgálaton, hogy vegyenek ki a NAT mögül? Ilyenkor milyen előnyöm lenne az ONT bridge módban való használatának saját routerrel? Saját routerrel nagyobb tempót lehetne elérni, mint a Huawei HG8121H-vel? Most a Huawei-vel, a feltöltés jellemzően 50Mb/s a maximális 200Mb/s helyett, letöltés pedig 850-950Mb/s körüli.[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
Aprósólyom
addikt
válasz Gézengúz #67666 üzenetére
Írtam, hogy jó pár próbálkozást tettem már. Természetesen ez is megtörtént. Máshogy nem is lehet portot nyitni... Ezek szerint nem blokkol bármit is a Huawei router, se a Digi? Egyszerűen nem akar működni... a windows tűzfalon is engedélyezve van a torrent kliens, a portot megnyitom arouteren és még sem működik...
Jevons paradox
-
Aprósólyom
addikt
Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogy Digi, FFTH optikai nettel, a hozzá adott Huawei HG8121H ketyerével lehet-e portot nyitni? Már több portot próbáltam a vuze ajánlásai és útmutatásai alapján, sikertelenül. A gép meg a Huawei HG8121H között van egy Tp-Link TL-SG105E switch, de gondolom az nem baj. A switch az Huawei egyetlen gigabit portjára csatlakozik.
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest