- Milyen okostelefont vegyek?
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképen a Poco F7
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi10
tag
válasz proradeon #48345 üzenetére
Nekem Digi1000 van és eddig szidtam őket , hogy nincs meg a sebesség... nem tudom mi történhetett de mostanában 850 alatt nem nagyon mértem lefele... a valós letöltési sebességem torrentben pl 100-115mb/s... mondjuk ennél a sebességnél már 80% a procikihasználtságom... pedig i7 van a laptopomban.. egy Asus routerem van.
"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
-
Aszi10
tag
Nagyon szépen köszi a választ!
Leszedtem most egy HDD sebesség mérőt és tényleg itt a gebasz...40-50 nel ir átlagba.Azthiszem be kell szerezzek a laptopomba egy SSD-t."A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
Aszi10
tag
Üdv. srácok!
Nemrég irtam a topikba hogy nem megy az 1000-es netem csak ilyen 500-600 körül.Nos valami történhetett mert mostanába nem mértem 880 alatt sosem. Viszont legyen szíves és segítsen nekem valaki abban,hogy hogyan tudom elérni torrentben a legnagyobb letöltési sebességet?Eddig 40-50 mb/sec el szedtem néha felkúszott 70-re... Mit állítsak a roteremen vagy milyen torrent kliens ajánl valamelyikőtök ? A routerem egy Asus ac58u .Előre is nagyon szépen köszönöm a segitséget!
Üdv
Aszi"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
Aszi10
tag
válasz dchard #47696 üzenetére
Moderálni kelettt igen ezért elnézést is (mert minósitettem a digit egy "b" betűs szóval...nem primitiven káromkodtam),De sztem ezt igy normálisan is le lehet írni ahogy te tetted... az meg hogy ő mire gondolt te a jót vetted ki belőle, én meg úgy értelmezem ahogy leírta.Ha normálisan akarta volna írni nyilván másképp fogalmazott volna, ennyi én itt nem bántottam egyikőtöket sem hanem egy kérdéssel fordultam a fórumhoz,igen lehet először kicsit indulatosan de az a szolgáltató felé irányult.
"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
Aszi10
tag
Én nem is értem ezt komolyan mondom kérdez az ember valamit itt normálisan aztán ez rá a segítség nyújtás egyesektől... lehet menni máshova is... Érdekes, hogy mások köztük te is miért tudtál normálisan válaszolni...
-
Aszi10
tag
válasz poli27 #47641 üzenetére
Egy Toshiba Qosmio X70 es laptoppal használom, az asztalit eladtam már fölösleges volt.A routerem meg egy Asus ac58u.Az meg hogy mire lehet váltani vagy mire nem azt majd én eldöntöm sztem
-
Aszi10
tag
válasz Flashget #47635 üzenetére
Na ez azért teljesen más mint nálam... ha igy menne akkor egy szavam nem lenne... Te gondolom szerencsés voltál hogy rendberakták a cuccot a lépcsőházba... nálam vajon ezt hogy lehetne elérni...
-
Aszi10
tag
Értem én ezt srácok... miért ennyire kotla szar ez a digi?!komolyan?
Nincs tapasztalatom velük... UPC-s voltam azok is csírák mert ott a 240-es netem volt és az sem ment csak ilyen 140-150 körül majd amikor már hatodjára hívtam ki őket láss csodát valami történt és onnantól fogva mindig megvolt a 240...
Ez a diginél lehetetlen?"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
Aszi10
tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne ,hogy adott nekem egy 1000-es net és eddig 600-700 nál nem mértem többet lefelé 150-nél meg felfelé ... Szóltam már ezeknek a [moderálva] hogy ez így karcsú... kijöttek de azt mondták hogy a minimum megvan... mit lehet tenni? mert olvasom itt hogy van akinek 900 körül megy az meg azért teljesen más...
Fogalmazz kulturáltabban!
[ Módosította: radi8tor ]
-
Aszi10
tag
válasz lajos0001 #41069 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást Hazamegyek ma aztán végignézem a dolgokat szépen sorban... Örülök , hogy normális hozzászólók is vannak itt! Szép napot srácok!
-
Aszi10
tag
válasz lajos0001 #41064 üzenetére
Üdv.!
Programozó vagyok... a konfig súrolja az 1 millát... Router nélkül direktbe mértem kábelen... A madzagot most húzták be...Gondolom annak jónak kell lennie...Köszönöm a válaszod azért..."A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
Aszi10
tag
Üdv srácok!
Tegnap bekötötték az 1000-es netemet...viszont ha a fejemre állok sem tudok 550-nél többet mérni lefelé...ez szomorú...mit tanácsoltok kezdjem el baszogatni őket hogy ez nem az amit kértem?Köszi előre is a tanácsokat."A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest