- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
ToM2oo4
tag
válasz
Afro77 #90727 üzenetére
A GPON szabvány titkosítást használ, ami függ az ONT-től. A te saját eszközöd (pl. GPON SFP modul) más titkosító kulcsot fog használni (talán a sorozatszámból van származtatva, de nem tudom pontosan), így nem fog tudni kommunikálni a hálózattal, amíg nem regisztrálják (és gyanítom nem fogják kérésre sem). Valamennyire utána néztem, mert a routeremben van SFP+ port, de sajnos hiába vennék bele GPON modult.
-
denes44
tag
válasz
Afro77 #90729 üzenetére
Valószínűleg nem tudsz, szerintem nincsen otthon GPON képes eszközöd, hiszen minek is lenne, nem tudnád egyik szolgáltatónál se használni.
De ha tegyük fel lehetne saját eszközt használni, sokkal akkor se lenne senki beljebb, hiszen ugyan úgy a ZTE/Huawei ONT-jét kellene megvenni, maximum más portokkal mint amit a szolgáltató ad.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest