- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
rviktor25
tag
válasz
ivovizx #39096 üzenetére
Én kipróbáltam az előbb.
Nagyon szépen megy a dual stack ipv6. 10/10
Csak kár, h 3 percenként eldobja az ipv4 és ipv6 kapcsolatot is. Kb. nyomtam egy speedtestet, elindult és már le is esett 0-ra. 3/3 gép and router rebootból ugyanez az eredmény.
Vissza is raktam a stabilt. -
ferob
őstag
válasz
ivovizx #38983 üzenetére
Mivel újabban a TP-LINK weblapjának van magyar nyelvű és egyben magyar régiós oldala, ezért a régebbi mintákra, ahogy egyéb régiókban is történt már, vásárlói nyomásra, a magyar oldalon közzétehetnek éppen egy direkt a DIGI miatt módosított firmwaret.
Persze ehhez nagyobb igény is szükséges és aggasztóan sok hibajelentés, mert ellenkező esetben az történik, amit te is írsz, hogy hajlandóság hiányában nem foglalkoznak vele. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ivovizx #38732 üzenetére
Tőlem most bekérték a router config file-t meg kaptak logot is. Magyar support. Megirtam hogy az SLAAC is bugos, ha kivalasztod befagy de az US novemberi firmware-ben mar jo (kiveve ipv6) Meglatjuk.
Egyebkent PPPoEv6-ot kene hasznalni szerintem (meg a mukodo routerekrol keszult screenshotok alapjan) és megosztott PPPoEv4-gyel, de az nincs lekezelve jol valamelyik oldalon.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest