- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 7 béta program
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Három új Moto G mutatkozott be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz mucsgyver70 #111197 üzenetére
Amúgy készülvén a dologra, hát utánakérdeztem a két "alternatívának" Vodafone és Yettel. Nyilván a Vodafone az eleve csak fél... vagy még annyi sem, mert aki kikötteti a DIGI-t, a Vodafone-t meg be, az igazából a cégcsoportnál egyik leány, másik leányvállalat címen esik le, szóval nem igazi tárgyalási alap.
A Vodafone-tól olyan ajánlatot kaptam, hogy ááááá
Jelen körülmények között sokkal drágább... nekem a technológiai Internet mindenképpen kell rész tetszik ED 3.0- as rendszeren alapuló DVB-C-nél De valószínűleg a Nonstop L miatt is kell...Szóval a DIGI-nél nem fognak meghatódni a vodás sztoritól...
A másik a Yettel... vagy 2-3 napja "újult" meg, immáron választhatok, hogy 12 hónapra 2000 Ft a bérletidíja a 150K-s ZTE routernet, vagy 24 hónapra, 1000 Ft /hó... esetleg veszek magamnak egy olyan routert, ami:
"a B1, B3, B7, B8, B20, B28 4G sávokat ismeri és ezekből minél többet össze tud fogni. 5G esetén N1, N78 és N28 egyelőre, amit tudniuk kell NSA módban."
És akkor még ott van, hogy technikai Internet ott is kell... de még grátiszként egy bizonytalansági állandó is, mivel én Hajdúszoboszlón lakom, ami egy nyári város...17 000 ember hirtelen megérkezik adott napon, és azok lógnak a tornyon, lehet SD-n is szaggatna az adás, nemhogy Gbps-os sebességet tudnék elérni vele
De lehet az is, hogy nem lenne leterhelve... viszont lutri. Oké a 17000 eloszlik Vodafone, Yettel, T között... de a DIGI-nél is tudják, hogy nem olcsóbb a Yettel sem a DIGI-nél (emelés után sem), a szolgáltatásuk meg, mármint a DIGI-é atomstabil. Szóval körüljárás után is azt mondtam amit előtte, hogy nincs olyan alternatíva, amelyikre lehet hivatkozni, alkudozásnál... szóval alkudozás nem lesz... Bár még a Telekomot majd megkérdezem, nekik nincs e ilyesmi (egyébként szerintem nincs, meg a Telekom 5G nálam 140 Mbps körül van max.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest