Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
keresztg
csendes tag
Eljutottam arra a pontra, amikor már nagyon bosszantott, hogy bizonyos IPv6 szervereket kitartóan nem tudok elérni (pl. web.telegram.org).
Ami zavart okozott, hogy az egyik kliensről (Win10) szinte soha, másik kliensről (linux) néha sikerült azért elérni azt a szervert.
A router egy MikroTik hAP ac^2, rOS6-tal, adika4444 backportolt konfigjával, így az ICMPv6 átengedése a tűzfalon elvileg benne van.Túrván a nép internetet az MTU fele terelődött a gyanú, viszont a Win10-en a wireshark-ban nem mutatkozott Packet Too Big ICMPv6 csomag. De még a router-en sem látszott ilyen csomag a Packet Snifferben...
Meguntam. Beállítottam az ND-ben az MTU-t 1400-ra, újracsatlakoztam, és most működik...
🤷♂️🤯
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest