Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
senior tag
Sziasztok,
Samsung F5300-as TV-nél van pár problémám az EPG-vel:
-Sima P+ P- gombokkal való csatornaváltás során sokszor az előző műsort mutatja
-Info-t megnyova sokszor előző műsor neve szerepel
-Guide-ot megnyitva jópár helyen No information szerepel, 2 napja elég random (bár itt inkább Digi hibára gyanakszom)Debrecen, digikábel, DIGI+ csomag.
Másnak is ilyen, más TV-vel is ilyen, ez Samsung hiba, Digi hiba? A TV-n a legújabb 1119-es FW van.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Mégsenem
-
ada19
senior tag
válasz Flashget #27029 üzenetére
De teljesen egyértelmű, de úgy néz ki nem esett le, én mit akartam. Már régebben is panaszkodtak mások EPG hibára, és kíváncsi voltam hogy ez egy régi hiba-e, vagy csak most jött elő, csak DVB-C-s TV-vel esetleg STB-vel is.
Az eredeti kérdésre visszatérve, nekem nem csak 2 napja csinál érdekes dolgokat, de 2 napja nagyon szétment.
Amióta megvan, néha előfordul hogy P+ P- esetén még az előző műsort mutatja, "teli" csíkkal. Tesztelgetem, kíváncsi vagyok, még mindig előfordul-e. Ezt más is tapasztalja?
Köszi
Mégsenem
-
ada19
senior tag
Ismét csinálta, bár lehet ez teljesen normális jelenség, kérlek erősítsétek / cáfoljátok meg.
Pókember vége után a DIGI Film-ről P gombokat nyomogattam, és amint elérte a Digi Sport HD-t, a csatornaváltó kis sávon kiírta, hogy "Tenisz", teli csíkkal. Amint betöltött, egyértelművé vált, hogy ez nem tenisz, viszont onnantól már az Info gomb is "Labdarúgás"-t mutatott, P+ majd P- -ra pedig már írta rendesen a műsor nevét.
Ennek így kellene működnie? Samsung F5300.
Mégsenem
-
ada19
senior tag
Sziasztok,
Gondoskodni szeretnék a villám és túlfesz. védelemről, a TV és a router körül. Van aki egy kicsit jobban belelát, a Digi hogyan építi ki a hálozatát? Debrecen, új építésű társasház: optikán jön el idáig az internet + TV is, majd itt leválasztják? Nyilván ebben az esetben kevésbé kell aggódnom mindkettő miatt. A saját végpontjaikon van bármilyen védelem?
Mennyit érnek az ilyen eszközök? APC SurgeArrest Performance
Külföldi fórumokon inkább károsnak tartják, mint hasznosnak, valamint sokan panaszkodnak arra is, hogy gondjaik vannak a HD adásokkal, ha túlfesz. védőn keresztül kötik a TV-re.
A cél nem az, hogy viharban is TV-zhessek, egyszerűen csak szeretném elkerülni TV károsodását, ha nem sikerül időben kihúzni mindent.
Szerk.: DIGI LAN + DIGI kábel TV
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Mégsenem
-
ada19
senior tag
válasz #29810560 #27335 üzenetére
Köszi, antenna nincs egyáltalán, így a kábel része úgy néz ki megoldott. A 230-as része jelenleg APC túlfeszvédővel van megoldva, hamarosan talán szünetmentesre váltom.
Ami még felmerülhet, bár ez picit offtopik itt, hogy ha a ház elektromos hálózatába is eljut a villámcsapás, a helyi DIGI routeren át eljuthat az én routeremig is, onnan pedig a TV-be (mivel nem WiFi-s). Ezt a részét még lehet érdemes lenne megoldanom. Vélemény?
Köszönöm előre is.
Mégsenem
-
ada19
senior tag
Sziasztok,
Ha másnál még mindig jelentkezik az EPG és NTP szinkronizált óra eltérés, kérem jelezze, hogy mennyi, és hogy melyik városban előfizető. Írtam a hibabejelentőre, és persze jött a jópofa válasz, hogy mivel nem nem rendelkezek a DIGI által biztosítótt beltérivel, ezért csak 2500 Ft-os kiszállási díj ellenében tudják megnézni nálam azt, hogy miért késik a központban az EPG óra.
Ha páran írnátok, részletezném én is, hol cinkes, amit ők akarnak.
Debrecenben múlt héten nekem 5 perc volt, most csak 2,5.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Mégsenem
-
ada19
senior tag
Szerintetek mennyire lenne nyitott a DIGI egy HD filmcsatorna (preferáltan DIGI Film) bevezetésére? Én szívesen fizetnék duplaennyit is érte, csak HD legyen. Biztos egész sokan fizetnek elő, még lehet meg is érné nekik.
Mégsenem
-
ada19
senior tag
Valaki PC-n megnézné, hogy History HD milyen hangsávval jön? (Leginkább az érdekel hogy Dolby Digital-e)
Köszi
Mégsenem
-
ada19
senior tag
A Film+ HD elérhető már DIGI kábelen? Egy másik topikban valaki emlegette, bár szolgáltatót nem írt (azt láttam hogy a januári ÁSZF-ben már benne van).
Mégsenem
-
ada19
senior tag
Debrecenben is süket a 730 MHz-cen (bizt. kedvéért megnéztem 714 és 722-t is).
Mégsenem
-
ada19
senior tag
Ti is tapasztaltok furcsa dolgokat a 3 új RTL csoportos HD csatornávak?
-Film+ HD-n 1-2 alkalommal más ment majd hirtelen átváltott arra, aminek ténylegesen mennie kellett rajta
-RTL2 HD-n többször tapasztaltam "szaggatást", kimerevedő képet stb.
-Cool HD-n pedig remeg a kép (10-20 pixelt fel majd hirtelen visszaugrik pár másodpercenként) - természetesen semelyik másik csatornát sem érinti ez, a Cool SD-t semKinek a készülékében van a hiba?
Mégsenem
-
ada19
senior tag
A Cool HD képe pár napja már nem remeg.
Bocs ha már volt, kicsit (felületesen) visszaolvasva nem láttam.
Mégsenem
-
ada19
senior tag
Digi FB: "Szívesen nézne 3D-ben dokumentumfilmeket?"
Mégsenem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest