- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
janosski
csendes tag
Pár napja egyszerűen nem tudok elérni pár oldalt (pl. wikipedia, ripe.net) és a NOD32-m is képtelen frissülni. Van még valakinek ilyen gondja vagy csak engem szivat valami vírus/féreg?
-
janosski
csendes tag
Na most nálam is volt ''Kettős név a hálózaton'' csütörtök este, ezzel együtt használhatatlanul lassú is lett. Telefonáltam nekik, mondtam hogy mizu, sokat nem tudtak rá regálni bár azóta működik.
-
janosski
csendes tag
lakisoft, te melyik környéken is laksz? jól rémlik, hogy kartács u.?
-
janosski
csendes tag
Nekem ~1 hete van bekötve a dmcc-s net, probléma csak közvetlenül a bekötés után volt vele (akkor érezhetően bizonytalan volt), azóta viszont nagyon jól beállt.
A sebességet stabilan tartja (1,8M / 480k - ennyi pénzért ez bőven jó), pingeket Budapestig folyamatosan 50 ms alatt, külföldre is 80 ms alatt mérek. Éjjel, nappal, hétközben vagy hétvégén, mindegy. A román IP engem különösebben nam zavar, ha lesz olyan szolgáltatás, ami emiatt kizár, akkor azt vagy nem, vagy magyar proxyn keresztül használom.
VISZONT
Már említettétek is, hogy vannak olyan oldalak, amiket baromi lassan lehet elérni (pl. imdb.com, apple.com ...). Ha ezt megoldják, nekem itthonra bőven megteszi a dmcc.
Ja, nem tudom itt a Görgeyn mennyire van már kihasználva a hálózat és mennyi lesz még az új előfizető, szóval lehet hogy fél év múlva én is itt fogok anyázni veletek
Egyébként tvnetwork lannetet cseréltem le én is, mert az utóbbi időben közel sem hozta a 10 rugónak megfelelő sávszélt, sőt kifejezetten szar volt.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hálózati / IP kamera
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest