- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Garmin topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Olyan szépen alakul most az életem. boldog vagyok
.van munkám.jön a tavasz jó idő ettőlból jó kedvem van lehet lassna peccantani bicajozni...1 apro problémám van ..pontosabban nem is olyna kicsi
..mér nem leheta gyökér anyámat lecserélni egy normális gondolkozású szülőre
...kérem az istent itt is ha tényleg létezik segítsen egy olyan melot találni ami megüti a magyar átlagot és ugy huzok el otthonról hogy még a nyomom se fog látszani....
...sajna ide jutottunk
..fax ki van dehát sajna változtatni nemlehet rajta..vagyis lehetne.....nem soroloma megoldásokat
..pedig lehet ezt kéne tennem, az én életem jó közérzetem boldogságom bármit megér..max. marad egy fekete folt az életemben na puff....mindenkinek van. 
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.van munkám.jön a tavasz jó idő ettőlból jó kedvem van lehet lassna peccantani bicajozni...1 apro problémám van ..pontosabban nem is olyna kicsi
...kérem az istent itt is ha tényleg létezik segítsen egy olyan melot találni ami megüti a magyar átlagot és ugy huzok el otthonról hogy még a nyomom se fog látszani....
...sajna ide jutottunk