- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HorkayZolee
csendes tag
Mai utólsó meccs... Bedobott egy már futó, persze vesztes csatába. Estem, buktam. Leszedtek falon keresztül, késsel a spawnnál. Legtbbször ki sem írta, hogy ki volt az illető, csak insta halál. Volt már dolgom ilyesmikkel, de ennyire nyíltan nyomatni már tulzás. A Devek részéről meg szánalmas.
Voltam ma egy csapatban egy streamerrel. Nevet inkább nem írok. Igyekeztem a közelében maradni, hát művelt érdekes dolgokat. Az vigasztalt, hogy egy oldalon voltunk. Mindegyik az arcáról, max a kezéről mutat élőt. Vajon miért nem mutatják azt a képet amit lát? Sejtem. A fejlesztők meg lexarják, sőt jutalmazzák, mert ugye reklám.Zizi123 Kipróbáltam nem egy "tuti" buildot. A büdös életben nem lesz olyan, mint nekik. Biztos redbullt isznak közben.
Erre azt mondják, hogy "Skill issue", ami nekünk egyszerű földi halandóknak nem adatott meg.
Az általad linkelt amúgy egész jó. Kis változtatással használom. Van rá jobb torkolat, azzal még stabilabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku (57 ciklus) 2026.10.27
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Erre azt mondják, hogy "Skill issue", ami nekünk egyszerű földi halandóknak nem adatott meg.