- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
ne haragudj a 'gombnyomas kodja' hulye megfogalmazasert. oszinten en kicsit zavarban vagyok neha hogy most magyart vagy angolt hasznaljak. az 'en idomben' meg angol nevei voltak a dolgoknak... no mindegy
KovacsUr persze jol mondta mirol van szo, onClick event program sorok.
D + Ora az nyami, tudok segiteni ugy erzem mindkettoben. csak ird meg hogy milyen adatbazis elerest hasznalsz odbc, ado, esetleg az allround-os doa-t? azt is hogy szabad kezed van oracle-ben, barmit hasznalhatsz (proc, view, trig. stb stb) ? az is erdekes hogy mihez ertesz pl ha sql megy akkor pl/sql is megy, azaz repulnek a package-ek az oracleben a delphi csak megmutogatja a vegeredmenyt?
(es kerlek nekem ne koszonj semmit... nem is ertem... semmit sem csinaltam. (ez a tema lezarva)) -
KovacsUr
addikt
Mi az, hogy ''gombnyomások kódjaira''?
Bocsánat, nem olvastam vissza, de nagyot nem tévedhetek: azokra az eseménykezelőkre (jó eséllyel a formjaid metódusai), amelyek a gombnyomásokat kezelik. Amikor rákattintasz duplán az űrlapszerkesztőben egy gombra, a gomb kattintásakor lefutó eseménykezelő kódjába kerülsz.
Most?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Windows 10
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest