- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OtheriS
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire tudtok nekem segíteni, mert én már mindent megpróbáltam, de ha nagyon off a dolog akkor BOCSI!!!!
Adott egy program, ami Delphiben lett írva (nem én készítettem) és MSSQL adatbázist használ. Egy szokásos progi, elindítod, beírod az elérési utat(az .exe mellett van egy .ini fájl ami a belépési adatokat tartalmazza és nem kell mindig beírogatni), utána belép és szépen veheted fel Pl.: a rendeléseket. A következő a probléma, a windowsal történt vlami (elvileg vírus) de a lényeg hogy nem is indult el az MSSQL. Jól van szépen lementettem az adatbázist, majd windows reinstall szépen visszatöltöttem a dolgokat és próbálom ugye elindítani a progit. Az ini fájl ugyanott, semmit sem változtattam rajta, de egyszerűen nem olvassa ki ezeket a belépési adatokat (Provider, Adatbázis, Kiszolgáló, Login és a Pass). És fogalmam sincs miért, nem túlságosan értek hozzá ezért azon agyalok, hogy esetleg el volt mentve vlami a régi adatbázisban, ami arra mutat, honnan olvassa ki az adatokat. Lehet ilyen esetleg?
Képek: [link]
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest