Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi Band 5 - bálványok alkonya
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
dWan
tag
válasz
Chaser
üzenetére
Dell saga az usanotebook-nál továbbra sem akar megoldódni.
Előzmény:
Járt nálam 2db 5590 mindkettő rossz felső touch gombokkal. 5490-et kezdtem el nézegetni, amikről kiderült, hogy ezeknél ez a gomb probléma nem jelentkezik - legalábbis azoknál amikről hallottam - ezért döntöttem, hogy ilyet veszek.Az újabb wtf pedig:
Ismét az usanotebook lett a befutó, jók voltak az áraik, plusz bővítésnél beszámítják az ssd-t. Leadtam a rendelést, de jelezték, hogy "be kell mennem" megnézni ezt a típust, hogy jó lesz-e, mivel már járt nálam pár gép így nem szívesen rendelnék be nekem "feleslegesen", kvázi kockázatcsökkentés. (ennek a modellnek egyébként jók voltak a gombjai).Kb a rendelés után egy héttel jutottam be hozzájuk, persze időközben a termék ára felment. Előző nap telefonon érdeklődtem, hogy ilyenkor mi van. Annyit mondtak hogy ez nem számít, hisz nekem le van foglalva a gép a nagykerben az akciós áron. Szval megnéztem, jó volt, mondtam hogy kérem a gépet. Másnapra ígérték, de jött este a válasz:
"sajnos nem tudjuk kiszolgálni a legutóbbi rendelésed, a nagykernél kifutott a foglalásunk az időlimitből, így a termék árát mi sem tudjuk tartani. ha mégis szeretném a laptopot akkor adjak le egy új megrendelést a honlapon és intézik."Tehát ebben a mailben kvázi elismerik hogy van a nagykerben termék, csak kb 30k-val drágábban.
Mit gondoltok?

Új hozzászólás Aktív témák
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos cigaretta 🔞
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Projektor topic
- Metal topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo LOQ 15IRX10 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest