- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
premete #18921 üzenetére
Értem, idézném magam:
"És akkor azt még meg sem említettem, hogy külön programot kell letölteni/telepíteni, hogy ne egyenként kelljen letölteni a drivereket"Most akkor hol a téves információ? O.o
(#18920) McLaca
Próbáltam levezetni egy átlagpolgár (bnőm édesanyja) szemszögéből a dolgokat, mint pár napja/hete írtam, nekem sikerült, nem is nekem volt vele a gondom, én csak azt kifogásoltam milyen bonyolultan van megoldva, többi gyártóhoz képest amit használtam, és hogy egy mezei usernek, aki sose látta Dell oldalát milyen macerás (főleg mert nincs kereső, és nem szerepel n5110 csak r15). És bizony a mezei állampolgár, akinek nehézségei lehetnek/vannak DELL oldalával, az bizony a kiskerből veszi meg a laptopot, ahol nincs hozzá Driver CD. De ezek szerint amiért ő "nem tud úszni", meg se közelítse a vizet?
Egyébként nem tudom ECDL-el miért kapálózol, az pont egy olyan dolog, ami nem sejtet tudást. Az egy olyan papír mellyel kitörölheted a popidat. (én spec 100%-os infó érettségihez kaptam ajándékba még anno, de van olyan ismerősöm, aki úgy csinálta meg, hogy begyakorolta a feladatokat, de fogalma se volt mit csinál, szóval ennyit ér az ECDL)Attól, hogy azt mondjátok, a fű kék, még nem lesz az. És egy színvaknak nem fogom tudni megmagyarázni, hogy az nem kék, hanem zöld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- PlayStation 4
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő