Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz premete #18921 üzenetére

    Értem, idézném magam:
    "És akkor azt még meg sem említettem, hogy külön programot kell letölteni/telepíteni, hogy ne egyenként kelljen letölteni a drivereket"

    Most akkor hol a téves információ? O.o

    (#18920) McLaca
    Próbáltam levezetni egy átlagpolgár (bnőm édesanyja) szemszögéből a dolgokat, mint pár napja/hete írtam, nekem sikerült, nem is nekem volt vele a gondom, én csak azt kifogásoltam milyen bonyolultan van megoldva, többi gyártóhoz képest amit használtam, és hogy egy mezei usernek, aki sose látta Dell oldalát milyen macerás (főleg mert nincs kereső, és nem szerepel n5110 csak r15). És bizony a mezei állampolgár, akinek nehézségei lehetnek/vannak DELL oldalával, az bizony a kiskerből veszi meg a laptopot, ahol nincs hozzá Driver CD. De ezek szerint amiért ő "nem tud úszni", meg se közelítse a vizet?
    Egyébként nem tudom ECDL-el miért kapálózol, az pont egy olyan dolog, ami nem sejtet tudást. Az egy olyan papír mellyel kitörölheted a popidat. (én spec 100%-os infó érettségihez kaptam ajándékba még anno, de van olyan ismerősöm, aki úgy csinálta meg, hogy begyakorolta a feladatokat, de fogalma se volt mit csinál, szóval ennyit ér az ECDL)

    Attól, hogy azt mondjátok, a fű kék, még nem lesz az. És egy színvaknak nem fogom tudni megmagyarázni, hogy az nem kék, hanem zöld.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák