- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nistv4n
tag
válasz
Rocko007 #13112 üzenetére
Igen, asszem tényleg teljesen korrekt ez a felbontás, holnap élőben is látni fogok egyet remélem, és akkor jövő héten meg is tudom rendelni.
Akinek esetleg még van ilyenje, vagy tán XPS-e, olvasgattam erre arra erről a laptopról, néztem videókat, és van, ahol azt mondták, nincs mindnek billentyűmegvilágítása? Vagy például a felső sorban érintőgombjai (nem mintha létszükség lenne, csak érdekes). Ezenkívül van belőlük matt és fényes fedlappal rendelkező? Mert ezeket egy bolt sem tünteti fel, mégis ahány videót nézek, szinte mindegyiken máshogy néz ki ez a laptopÉs persze mind 1555, szóval az újabbik.
-
kimmo
csendes tag
válasz
Rocko007 #13106 üzenetére
Szia!
Lényegében csak office-alkalmazásokat, netet, esetleg néhány kisebb dvd-szerkesztő programot használnék rajta, játékokat nem. A lényeg az lenne, hogy gyors legyen. A két belinkelt gép között vacillálok, az egyiknél a proci jobb a másiknál a RAM nagyobb. De nem igazán tudom azt sem, hogy melyik tényező milyen szempontból fontos.
A keret 200e kb., max 220.Köszi!
-
Clarke
csendes tag
válasz
Rocko007 #13098 üzenetére
Köszi a segítséget. Sajna a felsőoktatás MÁR nem érint, de mindenképp kihasználom ezt az upgrade lehetőséget.
Egyébként szerintem sem rossz gép, főleg, hogy 1555-ös családból egy erősebb konfigot választottam (P8600,4Gb, 4750 MHD... ) Munkához kellene, a szórakozás meg részemről inkább a filmnézés, játszani meg nem nagyon akarok, esetleg néha-néha 1-2 régebbi progi, de alapvetően nem játékgépnek veszem. -
_Hunter_
őstag
válasz
Rocko007 #13095 üzenetére
Nagyon rendben van a cucc. Munkára abszolút perfect, eddig negatív tapasztalatom nincs.
Most itthon egy HP-val nézegetem a netet és wazz van különbség, amit a megrendelés pillanatában még nem gondoltam volna.
Jópár noti volt már a kezem alatt, de azt kell mondanom, hogy nálam a Dell viszi a prímet
Win7 szerintem karácsonyra meglesz, másnem majd írunk a Dell Jézuskának -
_Hunter_
őstag
válasz
Rocko007 #13090 üzenetére
Szerintem az a helyzet, hogy regisztráltuk a terméket, de még nincs meg az elérhető frissítés. Van egy olyan sejtésem, hogy egyesével csinálják meg és nem úgy, hogy nah van a rendszerben 50 regisztrált igény mehet, hanem egyesével engedélyeztetik ki.
A levélben azt írták, hogy amint elérhetővé válik - csak az én számomra - akkor e-mail, majd utána lehet ténylegesen megrendelni. -
asadasad22
őstag
válasz
Rocko007 #13090 üzenetére
annyira mar nem emlekszek a dologra.. belepsz az oldalon, annyi biztosan kell. ha jol emlekszek akkor innentol kezdve mintha egyertelmu lett volna h mit kell csinalni, tehat asszem egybol kidobta azt az ablakot ahol meg lehet rendelni. ami sztem biztos az az h ha rendesen meg van rendelve, akkor az "Order Status" menupontba kattintva latnod kene, ahol egyeb infokat is lathatsz rola (Estimated Ship Date, Shipper, Status)
-
Meiser
tag
válasz
Rocko007 #13013 üzenetére
Sziasztok!
Én is szemezek a Dell Studio Xps 16-al és ahogy nagyjából én is kikövetkeztettem 15,6" és 16"-os modellek vannak forgalomban. A kérdésem az lenne, hogy ez a típus egy 16"-os RGB LED-es modell [link]? Elvileg oda van írva, hogy igen 16", de csak ennél az üzletnél találkoztam vele, máshol csak 15,6"-os van.
Esetleg vkinek van arról infója jönnek-e ezek a gépek Win7-el?Köszi előre is!
-
-
Milan24
aktív tag
-
_Hunter_
őstag
válasz
Rocko007 #12978 üzenetére
Az új notit sikerült átvenni. Épp most nézegetem a dolgokat.
Első benyomásra azt kell, hogy mondjam nagyon igényes és jól összeszerelt gép. A zsanérok nem semmik, nem gondoltam volna, hogy ennyire minőségi lesz.
Részletesebben majd csak később fogok tudni írni, mivel nagyon sok a meló, így nem sok idő jut arra, hogy tesztelgessek.
-
asadasad22
őstag
válasz
Rocko007 #12925 üzenetére
en az alap drivert hasznalalom amit a windows feltett hozza, es nincs ilyen gondom, ahol eddig probaltam (skype), szines kepe volt.. mondjuk egy olyan progi jol jonne amivel fullscreenben latom a kamera teljes felbontasat (elvileg 2 mpx) es videot, kepet is lehetne csinalni vele, ilyet nem latok a win7ben alapbol..
-
asadasad22
őstag
válasz
Rocko007 #12864 üzenetére
jah, ezt neztem en is, de csak a kovetkezo ujrainditasig lehet letiltani a toltest ahogy latom, ha meg fel van toltve az aksi akkor alapbol is idle-be megy, szoval nagyon sok ertelmet nem latom a dolognak..
#12862: 6-7%? az nagyon sok lenne sztem. az azt jelentene h kb 15 teljes feltoltes-kimerules utan az aksi kuka.
-
-
asadasad22
őstag
válasz
Rocko007 #12712 üzenetére
korrekt, hasonlo mint az enyem
feherrel kapcsolatban mondjuk olvastam olyanokat, hogy voltak akik furcsa foltokkal kaptak meg (persze kuldtek is vissza), azota remelhetoleg megoldottak a problemat.."16" Full-HD WLED kijelző"
reszletkerdes, de ilyen tudomasom szerint nincs. ha 16" es Full HD, akkor annak RGBLED-nek kell lennie, a WLED-es Full HD 15.6"-os. -
asadasad22
őstag
válasz
Rocko007 #12699 üzenetére
nekem van, elegge bejon a cucc. a hutese nem szazas, alapvetoen ugyebar nem gaming laptop, vekonyra van tervezve, alapjaraton persze nem veszes egyaltalan es kellemesen halk is, de amikor rendesen izzasztva van a cpu/gpu is (valami komolyabb jatekkal jatszol pl), akkor touchpad kornyeken mar kellemetlenul meleg szokott lenni. illetve a levegot foleg alul fujja ki, ezert megterhelve az olbe teve kellemetlenul meleg lehet, de normal ember nyilvan nem az olebe teszi amikor jatszik
egyebkent jatek kozben az aljat erdemes megemelni valamivel nehany centivel (9 cellas aksi pl alapbol megemeli ezert is ajalnlott beszerezni), sokat segit a szellozesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest