Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném wifi+bt modul kapcsán. Már teljesen ki vagyok akadva - még nem szivatott meg így egy wifi modul
Adott egy Dell Inspiron 3000-es szériájú őskövület.
Ssd csere volt rajta, majd ezt követően kapott egy Win10-et. Telepítéskor már fura volt, hogy nem ismerte fel a 2m-re levő wifi jelét, viszont pár egyéb wifi-t igen:Gondoltam, hogy biztos driver probléma, rá is engedtem a Driver Boostert, de nem lett jobb a helyzet. Ezt követően a Dell Suport update-jével tettem fel a wifi modul driverét, de ugyanaz maradt az eredmény. Nézelődtem itt a fórumon, és a hasonló szériájú gépeknél 2015 környékén sokan alternatív driverekkel oldották meg a problémát. Én is elkezdtem drivereket letölteni, de sajnos nem lett jobb. Ezt követően elindítottam egy live ubuntut, hátha win driver probléma áll fent.
Sajnos az ubuntu is hasonlóan "ismeri fel" a wifiket mint a fenti win-es.Most már hajlok arra, hogy valami gond lehet modullal. Ezt követően kiszedtem, megtörölgettem a csatlakozókat, majd visszatettem. Ugyanaz. Viszont ha hibás miért látja a fenti wifiket? (A netes mobil hotspotot se látja sajnos).
Nem tudom a diagnózis szempontjából mennyire számít, de a kábeles net megy a laptopon.A modul a következő:
Szerintetek is ezzel lehet a gond? Hogy tudnék erről megbizonyosodni? Ha igen mire érdemes cserélni?
Köszi a türelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Bestbuy játékok
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- VivoBook S513EA 15.6" FHD OLED i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Adott egy Dell Inspiron 3000-es szériájú őskövület.