Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ParadoxH

aktív tag

Sziasztok!

A segítségeteket kérném wifi+bt modul kapcsán. Már teljesen ki vagyok akadva - még nem szivatott meg így egy wifi modul :( Adott egy Dell Inspiron 3000-es szériájú őskövület.
    Ssd csere volt rajta, majd ezt követően kapott egy Win10-et. Telepítéskor már fura volt, hogy nem ismerte fel a 2m-re levő wifi jelét, viszont pár egyéb wifi-t igen:

Gondoltam, hogy biztos driver probléma, rá is engedtem a Driver Boostert, de nem lett jobb a helyzet. Ezt követően a Dell Suport update-jével tettem fel a wifi modul driverét, de ugyanaz maradt az eredmény. Nézelődtem itt a fórumon, és a hasonló szériájú gépeknél 2015 környékén sokan alternatív driverekkel oldották meg a problémát. Én is elkezdtem drivereket letölteni, de sajnos nem lett jobb. Ezt követően elindítottam egy live ubuntut, hátha win driver probléma áll fent.
    Sajnos az ubuntu is hasonlóan "ismeri fel" a wifiket mint a fenti win-es.

Most már hajlok arra, hogy valami gond lehet modullal. Ezt követően kiszedtem, megtörölgettem a csatlakozókat, majd visszatettem. Ugyanaz. Viszont ha hibás miért látja a fenti wifiket? (A netes mobil hotspotot se látja sajnos).
    Nem tudom a diagnózis szempontjából mennyire számít, de a kábeles net megy a laptopon.

A modul a következő:

[kép]
    [kép]

Szerintetek is ezzel lehet a gond? Hogy tudnék erről megbizonyosodni? Ha igen mire érdemes cserélni?

Köszi a türelmet!

Új hozzászólás Aktív témák