Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
fm!
tag
válasz
haxxika
üzenetére
Semmi gond, nem vagyok az a sértődős fajta.

Az ügy elején, decemberben kisírtam magam (és hát hol máshol, mint egy DELL fórumban?
), most már csak a jelenlegi/jövőbeli Latitude tulajokkal értekezem, hogy náluk mi a helyzet ill. hogy bele ne fussanak ebbe a problémába. Én speciel marhára örültem volna, ha tudok egyáltalán a problémáról, mielőtt megrendelem a gépet. Először azt se tudtam, hogy neten hogyan keressek rá a cicergésre angolul, de aztán megtaláltam a kulcsszót: coil whine. Innentől 3 napig olvastam a reddit.com-ot, minden lehetőségen kétszer is végigmentem (BIOS frissítés előtt-után), de egyik sem segített. Valaki ezt nem is hallja, valaki meg agyf@szt kap tőle. Mivel egy tök csendes szobában programozok elég összetett dolgokat, így gondolkodni sem tudok ettől a hangtól, szóval nekem ebben a formában a gép használhatatlan.
Ez nem is gond, gondoltam visszaküldöm és cserélik. Hát nem, és fogalmazhatnék szebben is.
Így most itt van egy (számomra) használhatatlan gép, újat rendelni se tudok, mert nem tudom, hogy ezt most cserélik vagy pénz vissza vagy szétverem egy 12 kilós falbontó kalapáccsal. 
@anorche1
A törölközős megoldáson behaltam, nagyon tetszik. Elképzeltem, hogy megyek ki egy céghez, kipakolok, aztán leterítem a gépet egy vastag Micimackós törölközővel...
@szabonagyur
Gondolhatod, hogy meglepődtem én is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 ANV15-51-56JA /i5-13420H/512GBSSD/RTX4050/FHD144Hz/!!! BESZÁMÍTOK!!!
- ASUS ZenBook UX3404VA-M9055W
- Stealth 15M 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vill gar
- Szinte új Lenovo LOQ Gamer laptop 3 év garanciával Ryzen7/1TB SSD/16GB DDR5/RTX 4060
- Thinkpad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), most már csak a jelenlegi/jövőbeli Latitude tulajokkal értekezem, hogy náluk mi a helyzet ill. hogy bele ne fussanak ebbe a problémába. Én speciel marhára örültem volna, ha tudok egyáltalán a problémáról, mielőtt megrendelem a gépet. Először azt se tudtam, hogy neten hogyan keressek rá a cicergésre angolul, de aztán megtaláltam a kulcsszót: coil whine. Innentől 3 napig olvastam a reddit.com-ot, minden lehetőségen kétszer is végigmentem (BIOS frissítés előtt-után), de egyik sem segített. Valaki ezt nem is hallja, valaki meg agyf@szt kap tőle. Mivel egy tök csendes szobában programozok elég összetett dolgokat, így gondolkodni sem tudok ettől a hangtól, szóval nekem ebben a formában a gép használhatatlan.
Így most itt van egy (számomra) használhatatlan gép, újat rendelni se tudok, mert nem tudom, hogy ezt most cserélik vagy pénz vissza vagy szétverem egy 12 kilós falbontó kalapáccsal.