Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• premete

veterán

válasz Krystal_s #35498 üzenetére

Ha 3 wlan antennád van, akkor a 6300-ast javasolnám, az nálam látta az 5 km.-re lévő hálózatot is (csatlakozni nem tudott, értelemszerűen).
    Viszont ha bizonyos programoknál jó, akkor a szoftverhiba valószínűbb, én az inteltől szoktam letölteni a legfrissebbeket, már a windows telepítése előtt, hogy már a windows frissítés előtt fenn legyen, ne szedegessen nekem minden kétes cuccot. Ugyanígy, a Delles driver cab fájlt is előre letöltöm, és az eszközkezelőből betallózom, hogy minden "sárga" ikon eltűnjön. Nem kísérletezek kétes windows variációkkal sem, a kulcstartómon lóg mindig egy Dell W7 Ultimate SP1, 53 nyelves változat, és egy másik pendrive-on egy aktuális Linux, für alle Fälle.
    Egy Latitude végül nem is olyan drága, ha a várható élettartamát is nézzük, világcégek a mai napig használnak D630-asokat.
    Persze, ~4-500 ezret szerintem felesleges kiadni a fullos vadiújért, (leszámítva, ha költségként elszámolható) ha olyant lehet kapni, ami alig ment, karc és kopásmentes, plusz van még rá 2-3 év NBD-garancia, és feléből-harmadából megvan. Arról nem is beszélve, hogy egy Sandy Bridge sem sokkal gyengébb (ha nem éppen erősebb), mint egy Haswell cpu-s, és az "U"-s cpu is egy marketingfogás nagyjából.
    Játékra nem valók mondjuk, de arra egyik hordozható sem tökéletes, és akkor jön a sírás-rívás, hogy melegszik, már a harmadik alapot főzte meg az Nvidia, egy év múlva már nincs hozzá driver, stb. Ezeket a 120-150 ezreseket egyébként is 1 évre tervezik, azt hiszik, mindenki ki tudja dobni, és venni egy újat (ami a Lajtától nyugatra igaz is lehet, de itt, a Balkánon keveseknek adatik meg).
    Én női felhasználónál egy vékony, kecses készüléket tudnék elképzelni, mint például az E6230, vagy nagyobb méret esetén 6430U.

Új hozzászólás Aktív témák