Hirdetés
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akkuban erősít a középkategória
Aktív témák
-
ProdyG
őstag
Eladó:
- SE K300i, K700i és társaihoz való USB-s adatkábel, dobozban, cd-vel, hibálan. 1k
- SE K300i, K700i és társaihoz való, telefon aljára csatlakoztatható kék fényű lámpa, eredeti SE termék, dobozában. 1k
- Samsung X450 és kompatibilis készülékekhez való USB-s adatkábel, dobozban, cd-vel. 0,5k
- 4db 2100mAh-s AA ceruza akksi, jó állapotban, én nem használom őket. 1k
- 2 db gameportos joystick, mindkettő jól működik, annyiba kerül, amennyit neked megér. -
S.Feri
őstag
Proci:
- E2160, 1 hetes, dobozos, 1 év papíros garival - 18.000Ft
- E6420, vadonat újak, OEM, gari rajtam át, - 28.500Ft
- E6300, dobozos, nyíregyházi kisker garos - 22.000Ft
- E6700, dobozos, Gomezznél gari még x hónapig - 45.000Ft
Alaplap:
- Abit ab9 quad GT, doboza sajna nincs meg, más abit dobozban mindenével, 2008.03. hóig papíros garival, illetve egy windows vista home premiummal együtt. - 36.000FT
Ram:
- SuperTalent T800 2x1GB DDR2-800 4-4-3-8, - 2.2V - 29.000Ft némi plussz fesszel ugyanez: DDR2-1000 4-4-3-8 2.25V
- GEIL pc2-8000 1000mhz Value ddr2 5-5-5-15, 2*1gb - 32.000Ft
- Corsair, xms2, 2*1gb pc2-6400 800mhz - 23.000Ft
- GeIL pc2-6400, 800Mhz value DDR2, papíros garival, - 22.000Ft
Ház:
- Cooler Master Centuriun 532, fekete, dobozában, papíros garival - 12.000Ft
Ami kellhet:
- Asus 1814B LT Író - 5.500 Ft
- Sound Blaster Live 5.1 ct4830: 3.000Ft ebből 2db van.
- 17''-es Samsonite Sahora notebook hátizsák utazóknak kiváló. 12.000Ft
- 17''-es Dicota perfect skin. Notebook tatyi. 5.000Ft
- Logitech G5, dobozában, súlyaival - 8.000Ft -
elistvan
őstag
128-256mega sd ramot és 10-20 gigás vinyót keresek cserébe 4 terméket adok a cuccaimból.
(procihűtő+időzítő+rádiós óra+usb ledlámpa+joy)
avagy p3 konfigot keresek: 10 mátyásom van rá meg a cuccok
paraméterek: min p3-700, 256ram, 20 vagy 2x10giga hdd, egy cd vagy dvdrom. video hang háló kártya de a video az ha lehet használható legyen tnt2 vagy gf2 ezzel egyenértékű miskolcon vagy péteren át lehessen venni. -
bence78
aktív tag
ELADÓ DOLGAIM:
WLAN router 54 mbites, 1 év garanciával ---- 7k
56k fax modem ---- 1 tábla csoki
pcmcia usb 2 kártya, garanciás ---- 3k
külső usb-s dvd író, garanciás ---- 11k -
ngabor2
nagyúr
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #2179 üzenetére
eladóvá válhat valamelyik VIVO-s kari:
- Sapphire X1950XT 256MB/256bit, szintén hibátlan, mindenestől(Da Vinci Code teljes játékkal) 1 hónaposan, 2 év papíros kiskeres bolti garival, VIVO-s, iszonyat gyors kari! - 42k - 2 év gari(papíros-számlás,kisker)- elkeltnek tekinthető HERR Z által
- Connect3D X800GTO 256MB/256bit, hibátlan, bontatlan kábeleivel, mindenével(doboz, cd, kábelek, kiskönyv), VIVO-s szóval el raklap kábel jár hozzá! - 19k -1hét gari-tehát ez meg magmarad a gépemben!
a maradék eladó cuccaim:
Eladó cuccok:
- Sony-Ericsson K700i telefon, független, megkímélt állapotú, kb 1 évig használtam, kíméltem mint a hímes tojást, már jó fél éve csak a polcon áll....(a gyári akku is alig használt, 5 napot sőt akár többet is kibír) és természetesen az 1x használt gyári headset-e, töltője, cd-je, kijelzővédő fóliája ! Gyári szoftver van rajta, nem valami butított, korlátozott vodafone live-os sz@r! vigyétek-vegyétek, alku, csere van! Ár: 15k! - csere érdekel PCIe-es VGA-ra, kopott vagy jó k750-d750re is!
egyebek:
- S3 Virge GX2 4mb AGP - 0,8k
- laptop 24x-es cd olvasó(Quanta SCR-242) - 2k
- Analóg KVM switch+VGA kábelek (AT-s billentyű, VGA, soros egér) - 3,5k
- leadtek winfast 2000 xp távirányítója, infravevője, audiókábele, fm antennája - 2k
alku lehetséges!(kedden megyek külföldre, addig lehet bizniszelgetni, utána csak ha hazaértem) -
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Eladó lenne 1 ütős kis am2-es félkonfig minőségi alkatrészekből:
Am2 X2 4400+ Brisbane proci
Asus m2r32-mvp alaplap
2x1gb OCZ CF-edition memória
Palit 7900GS 512mb VGA
Enermax Liberty 500W-os táp
Minden termék garis!
Összesen: 110k
Üdv.: Pocok -
Borosz
őstag
Úgy néz ki, hogy szükség lesz azokra a PII gépekre a nagyfiam iskolájába.
Tehát: ha valaki tud felajánlani ilyen gépekhez működő alkatrészeket akkor az küldjön legyen szives PÜ-t. Elkezdem a gyűjtést.
(AT ház, réééégi monitor, kicsi vincsi, cédé, floppy, SD (32 oder 64), PCI vagy AGP vga kártya, hangkártya stb...) -
Borosz
őstag
Úgy néz ki, hogy szükség lesz azokra a PII gépekre a nagyfiam iskolájába.
Tehát: ha valaki tud felajánlani ilyen gépekhez működő alkatrészeket akkor az küldjön legyen szives PÜ-t. Elkezdem a gyűjtést.
(AT ház, réééégi monitor, kicsi vincsi, cédé, floppy, SD (32 oder 64), PCI vagy AGP vga kártya, hangkártya stb...) -
lorcsi
veterán
megbízható monitorszervízt keresek, tudtok valmerre?
-
ave
tag
Keresnék 7600gt kategóriájú PCI-E VGA-t, gyárilag passzív kivitelben.
-
dbius
veterán
Uraim!
Hajdúböszörményben, a főiskola mellett két szobás, 52m2-es, KLIMATIZÁLT lakás sürgősen, áron alul eladó!!!
Képek: [link]
Érdeklődni privátban
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
eladóvá válhat valamelyik VIVO-s kari:
- Connect3D X800GTO 256MB/256bit, hibátlan, bontatlan kábeleivel, mindenével(doboz, cd, kábelek, kiskönyv), VIVO-s szóval el raklap kábel jár hozzá! - 19k -1hét gari
- Sapphire X1950XT 256MB/256bit, szintén hibátlan, mindenestől(Da Vinci Code teljes játékkal) 1 hónaposan, 2 év papíros kiskeres bolti garival, VIVO-s, iszonyat gyors kari! - 42k - 2 év gari(papíros-számlás,kisker)
Eladó cuccok:
- Sony-Ericsson K700i telefon, független, megkímélt állapotú, kb 1 évig használtam, kíméltem mint a hímes tojást, már jó fél éve csak a polcon áll....(a gyári akku is alig használt, 5 napot sőt akár többet is kibír) és természetesen az 1x használt gyári headset-e, töltője, cd-je, kijelzővédő fóliája ! Gyári szoftver van rajta, nem valami butított, korlátozott vodafone live-os sz@r! vigyétek-vegyétek, alku, csere van! Ár: 15k! - csere érdekel PCIe-es VGA-ra, kopott vagy jó k750-d750re is!
egyebek:
- S3 Virge GX2 4mb AGP - 0,8k
- laptop 24x-es cd olvasó(Quanta SCR-242) - 2k
- Analóg KVM switch+VGA kábelek (AT-s billentyű, VGA, soros egér) - 3,5k
- leadtek winfast 2000 xp távirányítója, infravevője, audiókábele, fm antennája - 2k
alku lehetséges!(kedden megyek külföldre, addig lehet bizniszelgetni, utána csak ha hazaértem) -
vepe
őstag
512mb/133 SD-ram 7e-ért továbbra is eladó...aki megakarta venni visszamondta...
-
Incognito
senior tag
Eladó:
Kingmax 1Gb-os MicroSD (8 hónap garanciával) 3000Ft
PixelView PlayTV pro (Belső Tv-Rádió tuner) 4000 Ft
Infraport (USB-s) 1000 Ft
Creative Awe64 hangkártya (ISA busz, muzeális érték) 1000 Ft
NEC Floppy meghajtó (Ezüst előlap, alig használt) 1000 Ft
[Szerkesztve] -
tomika111
tag
Elcserélném kihasználatlanság miatt amd konfigomat valami kisebbre.
Amit tudok adni:
---X2 3600+ am2 proc.BOX 65W, 2000mhz (2007.02.26-án vásárolt) innentől 3év garancia
---samsung ddr2 800MHz 2 x 512mb+ Titan réz hűtőbordával (2007.03.hó ) innentől 3 év gar.
---Abit Kn9 am2 alaplap (2007.02hó) innentől 3év gar.
Cserébe érdekelne valami kisebb FIFA 07-hez elegendő konfig.( Ami bírja a hálót )
Vinyó,monitor,dvd író,ház stb. nem kell csak LAP, RAM, PROCI, VGA ezekre van szükségem.
Pl. 3000 vagy 3200+ athlon64
valami viszonylag türhető alaplap.
Fontos 2 x 512 memória
és valami 128mb/128bit-es vga ( pl 7300GT )
Priviben keressetek ha érdekel valakit -
Zoliboy95
tag
Sziasztok!
Eladó dolgaim:
-Sinus 100-as vezeték nélküli telefonkészülék eladó. 4K
-Thomson DTH-109-es DivX-es DVD-lejátszó. 7K
-2utas rendszerü, B&W mintájára készült hangfalpár eladó. 18K
-Pioneer hifi, cd-váltós (6disc), 2kazettás deck, tuner, erősítő. 14K
-Sony PS kontroller elosztó (4-es). 5K
-USB 2.0 Kártyaolvasó (Hama 19in1) 2K
-Nokia DKU-5 adatkábel 2K
-Firewire kártya (Márkás) 4K
-Trust márkájú A4-es lapscanner 11K
-1pár Tektro Mechanikus-tárcsafék 160-as tárcsával. (Első, hátsó.) 10K/pár
-Lenne még eladó egy bontatlan Pannon Praktikum kártyás csomag.
Hat hónapon keresztül havi 100perc ajándék hálózaton belül.
Viszonylag jó percdíjú a csomag. A Pannonnál 3,9K. Nálam: 2,5K (Lebeszélhető: 0,9K)
Tessék válogatni, alkudni (csak módjával)(Ha vmelyikről kép kell akkor küldök.)
Priviben keressetek! -
HERR Z
veterán
AM2:
A64 x2 4000+ OEM: 14499-
A64 x2 4000+ BOX: 15499-
A64 x2 4400+ OEM: 17499-
939:
A64 X2 3800+@2600+ OEM: 15999-
A64 x2 3800+@2700+ OEM: 16499-
új 1 év gari nem alkudható -
jani71
tag
Eladó cuccok:
-D-link DWL-G520-as W-LAN kari -7K
-Maxtor MaxLine Plus II 250GB ATA vinyó -10K
-WD Caviar 4GB ATA vinyó -2K
Keresek:
1GB DDR400-as memót,max 8K-ért -
nakrisz
tag
Eladóak:
2*512MB DDR2/800 MHz Kingmax RAM, újak, csak 1 próba erejéig voltak használva, mennek duálban, még 9 hónap gari, 1db 4,7k, a pár 9k
512MB DDR/400MHz Kingmax RAM, 2008.02.21-ig kiskergaris Debrecenben, számlával, dobozában 5k
128MB SD RAM 3nap PH! gari fix 1k -
-
DISC4U
tag
Samsung SP-50L6HV garanciális HD Ready DLP projektoros televízió eladó.
127 cm projektoros televízió, HD Ready, 1280x720 pixel, HDMI, PC, 2500: 1 kontraszt, 900 cd/m2 fényerő , DNIe III képtechnológia.
Ár: 250.000 Ft -
-
vadfanta
tag
válasz
werszomjas #2161 üzenetére
amennyi adót fizetek, 2-3 liter zárjegy nélküli pálinkára igazán jó lehetek az államnál...
-
bence78
aktív tag
válasz
werszomjas #2161 üzenetére
Ja, ukrán zárjegyes
-
vadfanta
tag
válasz
diablo1984 #2158 üzenetére
rémlik mintha valakinek lenne itten jófajta házija... pár literre vevő lennék... fosok mint a vadnyúl, a zasszony megmérgezett, piacon meg nem akarok venni... persze ha minden kötél szakad...
SZÓVAL VENNÉK 2-3 LITER HP-T! de mán! -
bence78
aktív tag
ELADÓ DOLGAIM:
vadfanta
tag
pálinkát akarok
-
reactor
tag
Keresek:
512 mb ddr1 400mhz-es ramot.
Ajánlatokat priviben várom. -
KngAlex
tag
Hi!
Kellene nekem egy minimum 4 slot-os HUB, és egy 40GB-os winyó vékony maxtor kizárva... -
arpeen2
senior tag
válasz
diablo1984 #2040 üzenetére
Nekem is VF900-am van és x1900CF-Editiont hűt ALAP fordulaton, Fanmattel leszabályozva.
-
Chesterfield
őstag
Ma estig lehet rendelni, átadás szerdán:[link]
-
HERR Z
veterán
''valamint a PVA és MVA panelek sztem sokkal megbízhatatlanabbak, lsd még kiforratlan technológia, és egy valamit többre tartok bárminél, azt h ne legyen 1 pixel hibám se, amit sajnos PVA/MVA-nál eddig még nem sok helyen láttam ''
Miket néztél?komolyan.......pva/mva jobb és van olyan kiforrt, tn azért jár előrébb mert 3-4 gyártó is fejleszti(igen a népnek occcsó kell nem 100%-ig frankó ezért azt jobban megéri gyártani)
TN panellal nekem csak a betekintési szög bajom van
amúgy:
24'' tN: 100(acer)
24'' PMVA :150(LG) igaz ebbe van dvi-hdmi usb hub és hangszóró
aki akarja megveszi a drágábbat akinek meg nem kell nem veszi meg.ennyi -
norbz
tag
Röviden hozzászólnék
Mert engem is kiborított ez a fikáljuk a TN-t agyba főbe. Nekem 22-es TN-em van, egy ''mocsok szar szutyok acer'', amitől sose jobbat nem kívánnék magamnak. Tökéletesek az új TN-ek, ellenben PVA-t / MVA-t meg azért nem vettem, mert annyival nem szebb a képe (ha szép képet akartok, akkor nem a panel a lényeg, hanem hogy legyen rajta fényes plexi lap, na az megdobja, de az meg tükröződik mint a CRT), valamint a PVA és MVA panelek sztem sokkal megbízhatatlanabbak, lsd még kiforratlan technológia, és egy valamit többre tartok bárminél, azt h ne legyen 1 pixel hibám se, amit sajnos PVA/MVA-nál eddig még nem sok helyen láttam
Mielőtt mindenki lefikáz, igen, nem az az ember vagyok aki 150-200K-t ad egy 0 pixelgaros ASUS-értAki megteheti, az vegyen PVA-t, de akinek csak TN-re futja, annak is kifogástalan, tökéletes monitora lesz, ennyi
-
wwhy
veterán
Magamat is beleértve, of corse
És amúgy: itt mindenki valamit jobban tud a másiknál, ezért JÓ a tapasztalatmegosztás, segítés stb. Csak a gané kifejezés kiborította a bilit.
Incognito: az általad említett monitor (szerintem) felejtős, mert:
1. betekintési szögei még a ma átlagos 160/160-at sem érik el.
2. nincs rajta DVI csati, ami (szerintem) TFT-hez alap.
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Jó lenne ha a TFT-s vitát a helyén folytatnátok és nem az adok veszek topikba persze nem is itt kellett volna rákérdezni sem a témára...
Aki szerint meg gané a tn paneles cserélje ki pls a 19''-es 913v-met mert szebb képet szeretnék! jah, hogy ingyen nem megy... trabi tulajnak is lehet mondogatni, hogy egy lambo mennyivel jobb mégsem alakul át a kocsija... (jah: a 913v-vel 101%-osan meg vagyok elégedve... nem használom). -
wwhy
veterán
De, épp a TN panel a bömö! csak sajnos sokan (úgy néz ki te is) leragadt a 3-4 éves TN előítéletnél, és oszt csókolom. Egy szóval sem mondtam/feltételeztem, h ''ócska'' monitorod lenne ... de ha már annyira lenézed a TN-t, akkor hadd lássuk a tied is
Ennyi. Uff, beszéltemjavaslom (pl.) (igaz angolul van):
[link]
[Szerkesztve] -
ave
tag
Fallal nem vitatkozol?
ennyi. Nem állt szándékomban vitatkozni bárkivel.
Lehet elkerülte a figyelmed hogy ez a véleményem a témáról.
Nem tudom neked milyen monitorod van nekem egy Acer AL1913 van, amit az asztalimmal használok nem mintha bármi közöd is lenne hozzá egyébként.
Amúgy meg nemtudom hogy miért feltételezed rögtön hogy valami ócska monitorom lenne. Csak nem valami az én apukámnak nagyobb fogmosó bögréje van komplexusban szenvedsz?
Igazad lenne akkor ha óriási difi lenne árban. Egyébként ha a BMW-t tuningolják ahogyan a példádban annyira ügyesen kitaláltad jobb lesz természetesen csak itt nem a TN panel a BMW
Részemről ennyi.
Amúgy se erre van ez a topik meg szerintem senki nem kíváncsi itt az okoskodásra.
Mindenki döntsön belátása szerint. Aztán nézheti ... -
Borosz
őstag
válasz
doktor úr #2086 üzenetére
Próbáltam én is átgondolni a dolgokat és ráadásul én még azzal a plusz információval rendelkezem, hogy van egy barátja a barátomnak - olyan barát, mint én aki ingyen kicsempézte a fürdőszobáját, meg betette a zuhanytálcát - aki hajlandó lenne arra, hogy ugyanazon fizetségért megcsinálja neki. Hidd el a kényszer sokat kihoz az emberekből - bár gondolom ezt pont nem neked kell mondanom.
Van két kéményük is építve. 60nm a ház és nincs rajta szigetelés csak a tégla meg a vakolat. Nem tudom milyen lenne két kis kályhával... De nagyapáink megvoltak úgy is, az igaz és gondolhatnád/gondolhatnátok, hogy mit akarok én, ha nincs rá pénzük akkor ne pattogjak. Én szeretnék nekik jobb körülményeket mert azon kívűl, hogy emberek még a barátaim is és úgy gondolom megérdemlik. Eddig megvoltak 10 évig úgy, hogy budiban végezték a dolgukat, most lesz benti WC, vízöblítéses. Ekkora luxust... A gyerekek ezt nagyon fogják értékelni.
Én elszántam magam, hogy beszerzem a kellékeket és remélem a legjobbakat. Radiátorok már vannak.
Egyébként nem azt kérem tőletek, hogy ti nézzetek szét a sufniban, hanem azt, hogy nézzetek szét az emberi kapcsolataitok táján. Ismerősnek az ismerősének az ismerőse.
Ja és bennem mindig ott forog egy szó amiről nem mondok le: hátha...
És bocsi mindenkitől, nem akarok OFF-enzívát indítani. -
wwhy
veterán
Tartsad. Fallal nem vitatkozok.
(szerinted pl. ha a bömö-t tunningolják, attól még nem jobb, igaz? ) Olvass egy kicsit a mai TN állásról (mondjuk TN-film, overdrive). Nem azt mondom, h ez alegjobb, de ma már messze nem az általad leírt szinte van.
Szerintem az itteni köznép nem a MM-ban vásárol, elég baj is lenne.
A konfigodból nem látni, h milyen monitorod van, lehet, h csak a szájad nagy?
És mit jelent neked a színhűség, mihez viszonyítasz? Mondjál legalább 3 skálát
22-es vagy 20-as egyre megy, és igenis szükség van rá! TFT-t a népnek !!
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
-
ave
tag
hány monitort láttál/néztélm eg komlyabban? illetve mondjál pl. 3 darab NEM TN-es 22-est, amit itt a köznép megvehet magának.
Már ne haragudj de nem értem a kirohanásodat. A TN panel TN panel. Lehet feljavítgatni meg csilli villi ms-eket ráírni akkor is az marad.
Arról beszélsz hogy én segítsek ki pénzzel bárkit is és 22'' példákkal dobálózol? A köznépnek hol van szüksége 22'' es monitorra?
Egyébként meg a köznépnek elég annyit mondani hogy TFT meg 2ms és kész el is hasaltak. De ha azt mondod hogy PVA meg 20ms akkor rögtön jön a köpködés hogy lassú.
Aki már látott egymás mellett TN és normális paneles tftt (MVa,PVA, IPS) az tudja mi a difi köztük, bár azt hozzátenném hogy a Media szintű helyeken nem úgy lehet megnézni a monitorok vagy akár tvk képét is mint otthon, valahogy mások a fényviszonyok. Persze ha játékra kell meg netezni akkor a TN is tökéletes, bár én nem vennék olyat.
A szép képe annyit tesz hogy megvan a színhűség, nem gagyi a betekintési szög, élesség és kontraszt terén nincsenek nagykülömbségek mivel panel függő ez is főleg. A monitor meg lehet pofás de ez mindenkinek a saját ízlésére van bízva hogy mit tart pofásnak.
És a véleményem fenntartom. Minden TN panel gané. -
wwhy
veterán
válasz
diablo1984 #2124 üzenetére
g2g = gray to gray (szürkéből a szürkébe) váltási idő; jellemzően ezt adják meg, nem a fehérből fekete váltási időt. Elég részletesen kitárgyaltuk a widescrreen-es topicban [link]
HERR Z : a 800:1-es reális kontraszt már nem alacsony, illetve a dinamikus kontrasztot ki is lehet kapcsolni; de ha egyszer FEAR sötét részei alatt kipróbálod, meglásd, milyen jól jön
[Szerkesztve] -
Alyens
aktív tag
Én most vettem 2 uj samsung modellt mind ketto tn-es 160/160 as betekintési szöggel és tökéletes minenhonnan a kép. Az egyiknél van kis bevilágitás de nem zavaró a másiknál egyáltalán nincs. Szerintem az uj TN panelek kielégitik az emberek 90%ának igényeit!
g2g az aszem szürkéböl szürkébeváltás->válaszidő bár nem biztos -
HERR Z
veterán
válasz
dvdbackuper #2117 üzenetére
150/135 fokos betekintési szög
-egy S-IPS, MVA, PMVA panel 178/178 fokot tud, ami 170 alatt van az mind TN
-a kis kontraszt is TN jellemző(amit viccesen dinamikus kontrasztal növelnek hogy szebb számot irjanak rá)
-ill nagyon rövid g2g idő -
-
doktor úr
aktív tag
válasz
dvdbackuper #2117 üzenetére
A TN film panel onnan ismerszik meg, hogy ha a monitor képét alulról vagy felülről nézed, akkor ''negatívba'' vált a kép. Legalábbis ismereteim és tapasztalatom szerint.
-
werszomjas
addikt
válasz
werszomjas #2118 üzenetére
esetleg ugyanehez a telohoz csatlakoztatható Bluetooth mert a gephez azt mar hozza tudom ''kötni''
köSzi -
werszomjas
addikt
nokia 3300hoz keresnék adatkábelt...nemtudom mennyi meg nemis kene sokidore csak 1 napra..igycsak kölcsönbe.
aki tud legyen olyan kedves es segitsen
köszönöm -
dvdbackuper
őstag
hmmm...honnan lehet felismerni, hogy egy monitor TN paneles? ócsó? 58k ócsó? nemrég vettem egy Benq FP91G+ monitort, van rá 3 év teljeskörű gar, szerintem utána biztos vmi nagyobbat veszek, addig meg jó, ha elromlik, cserélik...akkor most szart vettem? tényleg kíváncsi lennék rá...thx
-
mazda626
addikt
válasz
mazda626 #2076 üzenetére
Sziasztok!
A táp még mindig eladó, akinek kell, a tartozékát adom külön is.
Az 5.25-ös helyre szerelhető szabályzónak sajnos nincs meg a csatija, már így vásároltam. A hátlapos szabályzó nagyon jó szolgálatot tett.
Maximum holnap reggel 7-ig aktuális, utána leadom őket. Akinek kell valami privizzen nyugodtan, holnap személyesen átadom.
Üdv! -
doktor úr
aktív tag
Ez azért túlzás, bár TN panelest én se vennék
Egy ideig árulgattam itt a PVA paneles Samsungomat, de amikor az ötödik 20k-s ajánlatot kaptam, akkor inkább úgy döntöttem, hogy megtartom. A legtöbb usernek bőven elég a TN-film is. Vagy nem látják a különbséget.
Manfrotto egylábú állványt + válltámaszt vegyetek! -
wwhy
veterán
Mindenféle képpen kerülendőek a TN paneles tft.
Tényleg? és kisegíted te azokat, akiknek hiányzik mondjuk 50e?
Mind ugyanaz a gané.
hány monitort láttál/néztélm eg komlyabban? illetve mondjál pl. 3 darab NEM TN-es 22-est, amit itt a köznép megvehet magának. És mi az hogy szép a képe? színhűség? élesség? kontraszt? vagy a monitor legyen pofás? Ehhh -
norbz
tag
Gondolom már találtál megoldást, csak többletinfo képp: a regcleaner utódja a jv16 power tools ;-)
Eladó dolgok:
- Pentium D820 - 12K
- Asetec Vapochill Micro Ultra Low Noise s775 - 5K
- 2×256 DDR400 egymás utáni sorszámos Infineon - 6K
- 2GB Kingston microSD 1 hónapos, 11 hó garral - 6K
Szerk:
A 2×256 DDR400-ra ráfizetek, ha cserélné valaki 2×512-re
[Szerkesztve] -
pjoey
tag
Keresek :
Micro SD memkarit, 512est vagy 1Gbost, lehet új is vagy használt is, de jó lenne itt Debrecenbe. Ajánlatokat privibe! -
Chesterfield
őstag
Holnap estig lehet rendelgetni, átadás szerdán:[link]
-
fezsolt73
csendes tag
Tudtok ajánlani megbizható telefonszervizt, szervizest Debrecenben?
Priviben ha lehet -
dew28
aktív tag
Valaki meg tudna nekem saccolni, hogy USA-bol egy 70*10*50cm-es csomagnak mennyi lenne a postaktg-e?
Koszi
dew -
oak
tag
Keresnék 1GB DDR 400mhz-es RAM-ot.
-
nakrisz
tag
Kicsit módosult a helyzet:
Eladóak:
2*512MB DDR2/800 MHz Kingmax RAM, újak, csak 1 próba erejéig voltak használva, mennek duálban, még 9 hónap gari, 1db 4,7k, a pár 9k
128MB SD RAM 3nap PH! gari fix 1k
512MB DDR/400MHz Kingmax RAM, 2008.02.21-ig kiskergaris Debrecenben, számlával, dobozában 5k - hétfő estig eltéve Incognito-nak -
diablo1984
veterán
-
bence78
aktív tag
ELADÓ DOLGAIM:
Incognito
senior tag
Hali.
Tanács kellene. Nem értek a tft-khez ezért el kéne dönteni erről a moncsiról, hogy érdemes e megvenni. Felhasználás mondhatni, hogy átlagos, tehát mindenre használnák: net/film/játék
FSC Scenicview XE19-1
-19''
-Max felb.: 1280x1024
-Látószög: 150°/135°
-Kontraszt arány: 700:1
-15-pin D-Sub
-Fényerő: 300cd/m2
-Válaszidő: 5ms
-Beépített hangszóró (amit nem használnék)
-Keskeny káva -
Sulti
csendes tag
Radeon 9800SE (Powercolor), 128MB/128bit, CD-vel, kézikönyvvel eladó: 9k
Hálókártya (10/100M) dobozában, driverrel eladó: 2k
Privátba pls!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Politika
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- OLED TV topic
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest