- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
br0-ban van egy vbox0 az eth0 mellett
ez a vbox0-t beallitottam a dd-wrt wan portjanak, h ne varialjon dhcp kiosztassal, meg satobbivel, s igy a helyi halozatot osztana tovabb, ha lenne kinek
a grafikus felulet eleresehez persze allitgatnom kellett, h fogadja a kapcsolatokat az "internet" felol.viszont talaltam az user manualban egy ilyet: "This means
that you can set up routing or bridging between the guest and the rest of your network."a bridging-et ertem talan meg, de a routing az vajon mi?
-
xabolcs
őstag
sziasztok,
adott egy regi, linuxos vas, benne 2 halokartya, virtualbox es egy routerprogram (dd-wrt X86)
azt hogyan lehetne megcsinalni, h a routerprogram kezelje a 2 halokartyat, mint wanport es lanport, igy pl a host gep csak "akkor" tudna netezni, ha fut a vbox-ban a dd-wrt,
szoval a cel az lenne, h a virtualis gepen futo routerprogi el tudja latni a feladatat,
mikozben a gazdaszamitogep a helyi halohoz tartozzon es az internet felol csak a "router" latszoik.vagy tegyek le ilyen hulyesegekrol?

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs