- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
br0-ban van egy vbox0 az eth0 mellett
ez a vbox0-t beallitottam a dd-wrt wan portjanak, h ne varialjon dhcp kiosztassal, meg satobbivel, s igy a helyi halozatot osztana tovabb, ha lenne kinek
a grafikus felulet eleresehez persze allitgatnom kellett, h fogadja a kapcsolatokat az "internet" felol.viszont talaltam az user manualban egy ilyet: "This means
that you can set up routing or bridging between the guest and the rest of your network."a bridging-et ertem talan meg, de a routing az vajon mi?
-
xabolcs
őstag
sziasztok,
adott egy regi, linuxos vas, benne 2 halokartya, virtualbox es egy routerprogram (dd-wrt X86)
azt hogyan lehetne megcsinalni, h a routerprogram kezelje a 2 halokartyat, mint wanport es lanport, igy pl a host gep csak "akkor" tudna netezni, ha fut a vbox-ban a dd-wrt,
szoval a cel az lenne, h a virtualis gepen futo routerprogi el tudja latni a feladatat,
mikozben a gazdaszamitogep a helyi halohoz tartozzon es az internet felol csak a "router" latszoik.vagy tegyek le ilyen hulyesegekrol?
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest