- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
Gondban vagy srácok. Nem bírom telepíteni az Nvidia drivert. [link] Innen szedtem le a drivert. Ezt írja : No precompiled kernel interface was found to match your kernel. Nagyon kezdő vagy a témában ezért lövésem sincs mit kellene tennem. Valahol olvastam, hogy a gcc-t hiányolja, azt feltettem "apt-get install buid-essential"-al, de a helyzet nem változott
Tudnátok segíteni légyszi?
-
Tv
senior tag
Köszi a segítséget mindenkinek. A Lenny gond nélkül felment
.
bambano :
én is 31-et látok, de felőlem a kincsessziget térképe is lehet rajtuk, én akkor se töltök le egynél többet
-
Tv
senior tag
IDE-s a meghajtó. A Lenny valószinűleg tényleg fel fog menni, mert abból már próbáltam egy liveCD verziót, hogy megnézzem milyen, és ment is normálisan cd-ről. Azonban ez még "testing" fázisban van, ezért nem akartam még telepíteni ezt. Vagy ez nem gond? [link] Innen leszedem a cd1-et és annyi igaz?
-
Tv
senior tag
válasz
ngabor2 #2808 üzenetére
Köszi a választ. Viszont most olyan gondom van, hogy nem ismeri fel a cd-romot a telepítő. Elindul a telepítés, és amikor kiválasztom a nyelvet, meg a bill. kiosztást, elkezdi keresni a hardvereket, de a cd-t nem leli
Lehet ez amiatt, hogy újraírható lemezről próbálom telepíteni? Cd-ről és Dvd ről is próbáltam már (mindkettő újraírható).
-
Tv
senior tag
Sziasztok! Volna két láma kérdésem. A debian telepítéséhez ugyen elég az első cd? Pontosabban utánaolvastam, és tudom, hogy elég, de ha csak arról telepítem akkor egyből a gnome felületet kapom ugye? A grubbal ugye semmit nem kell kinlódni, hanem beállítja magát, és indításkor választhatok az oprendszerek közt? (mint pl. Ubuntunál , eddig azt használtam xp mellett)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest