- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Üdv!
Mostanában nem volt időm foglalkozni a külső vinyómmal, most viszont szeretném beüzemelni Debian alatt, lehetőleg formázás nélkül. A vinyón egy 80Gb-os NTFS partíció van, lspci-ról linkeltem képet. Segítenétek beüzemelni? -
bnss
veterán
Ami kimaradt, hogy van egy vinyóm külső keretben, USB 2.0-ás csatolófelülettel, de még nem igazán sikerült rávennem a működésre Debian alatt. Mountolás ezekszerint nem sikerült.
szerk.: felismeri már automatice, de utána azt írja, hogy nem létezik a könyvtár. Lehet ennek az az oka, hogy ntfs-re van formázva?
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
Üdv!
A W-Lan beállításával küzdök már két napja, de még nem jutottam semmire... A Boot során, a hálózati kapcsolatok - ha jól értelmeztem - résznél kapok egy errort, eth0 megy, de a w-lan-t még csak nem is ismeri fel. Atheros - remélem jól írtam - a w-lan kártya.
Az ötleteket előre is köszönöm! -
bnss
veterán
Nagy a csend a témában, akkor inkább kérdezek!
Gnome alatt láttam egy ''ikont'' az óra környékén, ami a hálózati kapcsolatot hivatott jelezni. Ezt KDE alatt még nem sikerült megtalálnom, egyáltalán lehetséges?
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
-
-
bnss
veterán
válasz
ngabor2 #1776 üzenetére
Így már értem!
Én megadtam neki az elején a jigdo fájl UPL címét, leszedte, majd a template-t is, majd megadtam egy mirrort és azóta töltöget.
Viszont 3 DVD-nyi anyagot lehet leszedni, szükségem van az összesre, vagy elég az első a telepítéshez, a többi úgyis csak szoftvercsomagokat tartalmaz? -
bnss
veterán
Üdv!
Szeretnék én is csatlakozni a Debian csapathoz, mert nagyon megtetszett ez az op rendszer az egyetemi gyakorlatokon. Kérdésem lenne egy pár, de majd idővel, fokozatosan. Első az lenne, hogy honnan tudom beszerezni a Debiant?[link] Itt nem láttam telepítőféleséget. Jah igen, a Debian ''válogat'' architektúrák között, gondolok itt a legegyszerűbb különbségre: intel vagy AMD.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest