Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocX
tag
sziasztok!
telepíteni szeretném a debian4.0-t, de telepítésnél megakad..pontosabban ennél a sornál:
"Freeing unused kernel memory: 256k freedmi lehet a baj? másik disztrib felmegy minden gond nélkül, meg ez a disztrib is felemgy másik gépekre simán, de most a jelenlegi konfigon nem akarja az igazságot.
vélemény? mi a baja pontosan? mit kellene beállítani neki hogy jó legyen? -
bocX
tag
sziasztok!
nagyon kezdő vagyok linux terén, ill már használtam, csak komolyabb mélységig nem bonyolódtam bele a témába. szóval kellene egy kis help, mert nem találok normális leirást de lehet én bénázok.
1. widescreen tft-m van, és nemtudok beállítani 1440x900 felbontást beállítani, nincs a lehetőségek között...megtudom változtani, hogy ne ilyen korcs felbontásba kelljen dolgoznom?
2. ntfs mount-hoz valakinek valami jó leirása?
jha igen, debian 4.0, amit használok!
előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest