- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
Sziasztok,
a nagy gond az, hogy ismeros, debian helyett ubuntut tett fel, viszont a grub nem mukodik, mert a debian rendszerinditoja a windows-eval volt egyutt, igy most van ket rendszere, de egyiket sem eri el.
Hogy lehetne neki segiteni? -
greenity
senior tag
Sziasztok!
Pénteken még használtam a vezetékes hálózatot a debianon, ma viszont csak a vezeték nélküli hálózattal hajlandó kommunikálni. Reboot után is, szerintetek mi lehet a probléma?
-
greenity
senior tag
-
greenity
senior tag
Dehogynem lesznek... a helyzet az, hogy fel akartam rakni a laptop-mode-tools csomagot, hogy az energiabeállításokkal tudjak szórakozni, a csomag fel is települ, csak éppen nem lesz engedélyezve, és egy ilyet dob vissza, ha valakinek lenne valami ötlete, hogy mégis mit kéne csinálni, annak nagyon örülnék.
(előző telepítésnél ilyen gondjaim nem voltak így nem is értem mi van)Beállítás: laptop-mode-tools (1.61-2) ...
[ ok ] Reloading ACPI services....
[....] Enabling laptop mode... HDIO_DRIVE_CMD(identify) failed: Invalid argument
HDIO_DRIVE_CMD(identify) failed: Invalid argument
done (Warning: Configuration file /etc/laptop-mode/conf.d/board-specific/*.conf is not readable, skipping.
enabled, not active). -
-
greenity
senior tag
Sziasztok!
TUdom, hülye voltam, de a segítségetekre van szükségem.
A telepítés során, a telepítő maga adott meg a gyökérnek 387 mega helyet, és megtelt és most hisztizik miatta, van erre valami okos megoldás, hogy ne kelljen az egész rendszert újrabazseválnom? vagy inkább tegyen újra az egészet.
A segítségeteket előre is köszönöm. -
greenity
senior tag
válasz
Speeedfire #5223 üzenetére
egy kis segítséggel meg kb 5 perc kábel használatával megoldódott, azóta wifit használok... alapvetően nekem se jó a kábel a nyerő...
-
greenity
senior tag
válasz
Speeedfire #5215 üzenetére
A wifi és az nvidia kártya nem mentek elsőre viszont minden más igen. Úgy tűnik laposa válogatja
vagy csak nagyon jól jártam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest