Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPQR
tag
Sziasztok!
Kevésbé volt hatékony a guglizásom így nem tudtam kideríteni, hogy milyen módon tudom kilistázni az egyes terminálok session-jeit. Amúgy Sandy Bridge hw -m van rajta egy squeeze és most a grafikus rész felerőszakolásával és konfigolásával küzdök a tty8-on befagyott a gdm hiba üzenet és azóta ott áll és nem bírok vele mit kezdeni pedig már kilőttem minden grafikus résszel kapcsolatos dolgot. Szóval ezért kellene a parancs hogy hatékonyabb legyen a szűrés.
-
SPQR
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy milyen módon lehetne sávszélesség korlátozást csinálni ip-re szűrve. Egyáltalán van-e ilyenre lehetőség.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest