Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoDy_28
csendes tag
Sziasztok!
A Debian-t gnome felülettel használtam eddig és kíváncsiságból felraktam mellé a KDE-t is terminálból az apt-get install kde paranccsal. Tökéletesen működik is a kettő, de megjelentek a gnome felületen is a kde programok, illetve alapértelmezettként azok a programok indulnak ott is. Most szeretném eltávolítani a kde-t, próbáltam az apt-get remove kde paranccsal, de volt még mindig pár dolog ami megmaradt kde-ből, de a gnome felületről is eltűntek ikonok,, sőt a leálltás lehetősége is, csak terminálból tudtam kikapcsolni a gépet. Ezért most mindkettő fent van, hogy a gnome is működjön rendesen. Valakinek van ötlete megoldásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest