- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
1. Jó kérdés.... Amit felismert azt automatikusan felismerte és kirakta az ikonját az asztalra, amit meg nem azzal nem álltam neki szórakozni így hirtelen.
2. Simán lehet hogy rossz helyen nézem... Majd még próbálgatom a dolgot.
Jééé, most írtam ki a debian 5.0-t xp alatt és el is indult a telepítő... Megnézem így mire jutok vele.
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, lehet hogy lámaságnak fog hangzani jó részük, most lettem csak debian user.Szóval debian 4.0-t használok az egyik gépen ( P3, 256 MB RAM), a másikra most gondolkozok az 5.0 telepítésén xp mellé.
A 4.0-s géppel kapcsolatos kérdések:
1. Miért van az, hogy két FAT-re formázott pendrive-ot gond nélkül felismer és csatlakoztat, másik 3-at pedig nem? A másik 3 tele volt wines vírusokkal, lehet hogy azok tették tönkre a partíciókat rajtuk? Viszont az a furcsa hogy sp2-es xp alól látszanak.2. Hálózati meghajtót hogy tudok csatlakoztatni? Eljutottam addig hogy IP/username/jelszó megad, de semmi válasz, pingre se reagál az adott IP cím (win alól szintén megy).
Valaki fel tudna homályosítani a témában?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P 15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest