Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Legalább két éve fent van ez az apparmor, de csak a napokban gondoltam rá, hogy be kéne izzítani. Az iptables-hez sem nyúltam még hozzá soha komolyabban, bár párszor már nézegettem. Nincs időm és kedvem belemélyedni a szintaxisába. Meg úgy általában nincs kedvem a géppel foglalkozni – ezért is használok Debiant.
Bár most, hogy megemlítetted, lehet, hogy ismét ránézek, hátha most megjön az ihlet, hogy belemélyedjek.
Mostanában éppen azzal vagyok elfoglalva, hogy a meglévő videókat x265-be konvertáljam, mert kezd megtelni a merevlemezem, így meg fel tudok szabadítani majd legalább 100GB-ot. Jelenleg is 100%-on megy a proci, mert konvertál már tegnap esete óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár most, hogy megemlítetted, lehet, hogy ismét ránézek, hátha most megjön az ihlet, hogy belemélyedjek.