Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BoB
    veterán

Üdv!

Debian 7.4, Athlon XP gép (SSE2 NINCS) 1,5GB RAM, GF4200Ti. Csak hogy ne kelljen mindig várni a windowsra ha csak netezni akar anyám.

Ma frissítettem a chrome-ot, 32-ről 33-ra. chrome stable deb-ből volt telepítve anno, jól ismert google oldalról. Saját repós.
    Namost, innentől nem indul. Egy 1xxKbyte-os folyamat jelenik meg, azt cső. Annyi ahányat kattintok.
    Chromium 32 megy. Chrome reinstall meg volt.

Mi történt?

terminálból indítva csak valami sandboxos dolgot makogott, konkrét hibaüzenet nincs

Neten SEMMIT SEM TALÁLOK, ezért szeretném ha nem maradna megválaszolatlan a kérdésem. Elegem van a linuxból, hogy soha nem működik pár napnál tovább.

Próbáld meg így futtatni: chrome --disable-setuid-sandbox

• elodman
    aktív tag

Üdv!

Debian 7.4, Athlon XP gép (SSE2 NINCS) 1,5GB RAM, GF4200Ti. Csak hogy ne kelljen mindig várni a windowsra ha csak netezni akar anyám.

Ma frissítettem a chrome-ot, 32-ről 33-ra. chrome stable deb-ből volt telepítve anno, jól ismert google oldalról. Saját repós.
    Namost, innentől nem indul. Egy 1xxKbyte-os folyamat jelenik meg, azt cső. Annyi ahányat kattintok.

Mi történt?

terminálból indítva csak valami sandboxos dolgot makogott, konkrét hibaüzenet nincs

Neten SEMMIT SEM TALÁLOK, ezért szeretném ha nem maradna megválaszolatlan a kérdésem. Elegem van a linuxból, hogy soha nem működik pár napnál tovább.

ave

a sikla silárd Debi(li)an nálam már 2x leszerepelt.
    legutóbb pár hete itthon: nem lehetett log off-olni a szinte érintetlen rendszeren, blank screen-re pisloghattam,
    először meg kb. 2 éve egy - Mint-ben normálisnak számító, nagyon kezdő - terminál parancs akasztotta ki.

(Mepis spin-off-jában még vmelyest bízom és tesztelgetem.)

Mint és Peppermint viszont évek óta semmi macerát nem igényelt, csak 1 db installt és szépen pörögnek nap mint nap.

• MacCaine
    őstag

Üdv!

Mi történt?

Konkrétan mit írt ki?

Új hozzászólás Aktív témák