Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tegnap nekiálltam a második résznek. Mivel az elsőt imádtam, a másodiknak már úgy álltam neki, hogy épphogy pár trailert megnéztem róla. De még az is meglepetés volt nekem, hogy melyik
országban játszódik az eleje. 
Érdekes, hogy nem tudtam elképzelni mit lehetne ezzel a játékkal csinálni egy második részre. De így majdnem 8 óra játék után, iszonyat kellemesen meglepett, hogy mennyire letisztult a játék és a játékmenet. Sok kis apró változást csináltak, amitől fluidabb a játékélmény. Pici dolgok, amire nem is gondolna az ember, és még is a sok kicsi összeadódik.

Sok mindent nem tudok még írni. A sztori felvet bennem kérdéseket.
Ne válaszoljatok erre, csak költői kérdések magamnak.Hova lett Lou? És Sam miért képzelődik, hogy a tartájban van?
Addig jutottam, hogy átjutottam Ausztráliába. És ott kezdem majd a kézbesítést. PC-n remekül fut a játék. Egyedül a Ray Tracing-et állítottam Very High-ról, High-ra. Minden más maxon. És elkezdtem egérrel, de inkább váltottam kontrollerre.
-
.LnB
titán
Na pont ezt mondom, hogy az a rész kb mindenkinek más. Nekem egész úton
csak két kutya volt. És az út végén a kötelező boss. 
(#404) CptAdamica
Mindenhol lehet. Mármint mindegyik helyszínen. Én az összes utat egyedül megépítettem. Mivel már a CP12-nél voltál, ezért megnézheted: [link] -
.LnB
titán
-
.LnB
titán
CptAdamica Azt írta szerintem, amikor az egész
mapon végig vissza kell menni. De a 397-es kommentem a kötélpályákkal, egy egészen más kommentre volt válasz.
-
.LnB
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ez a rész mindenkinél változó egyébként. Én leereszkedtem egy hegyoldalba, ott volt két kutya, legyőztem őket, felmentem az útra, és a végéig nem volt több harc.
Én mindig megépítettem az utakat teljesen, ha egy új területre mentem. Ezért itt a végén, csak végig kellett futnom rajta. Futnom mert ez közben csináltam egy másik küldetést is, a pizzásat, amikor pezsgőt és pizzát kell vinni "tudjukki"-nek, és csak kézben lehet szállítani. Szóval ez plusz nehezítés lett volna, de így könnyű volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Addig jutottam, hogy