Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Hogyan tudok menteni a játékban? Már bolyongtam benne pár órát, de mikor kilépek mindig csak a világítótoronytól lehet kezdeni. Pedig abba a gyönyörű szép kék barlangba is leestem, de ott se mentett.
Egy szuszra kellene végigjátszani, nincs mentés? -
válasz
lostprophet
üzenetére
Valószínűleg én sem fogok fixet találni. Maradok kiszállásos üzemmódban.
-
válasz
lostprophet
üzenetére
Köszönöm!
Már rá is vetettem magam. Nagyon igényes lett, még a játék menüje is le lett fordítva! Ajánlom mindenkinek! 
Sajnos nekem időközben nem volt időm foglalkozni a saját fordításommal, mert kitettek a melóhelyemről.

-
lostprophet
aktív tag
Ha valakit érdekel, innen letöltheti a magyarítását, pár napja lettem vele kész és elküldtem a fejlesztőknek is.
-
Elkezdtem hozzá csinálni a magyar feliratot. Ha meglesz, akkor elküldöm a játék fejlesztőjének és beintegrálja.
Amint megvagyok a nyers fordítással, akkor ide is felrakom, hogy közösen átnézzük és kijavítsuk. -
-
Tias
csendes tag
Amikor elkeztem a... ez a program nem is játék, pedig vártam mikor ugrik a nyakamba a szörnyek áradata.
. Jó nyugis, az már biztos. -
Mondhatni nincsen nagy pörgés...
Elvégre nem egy akciódús fps 
-
Pár kép a játékból:

-
Gondoltam, hogy ez a játék/techdemo is megér egy külön topic-ot. Igazából nem is tudom minek nevezzem, mert nem igazán játék, bár mi döntjük el merre menjünk, de a történet lineáris. Amolyan interaktív film, mely egy történetet mesél el, miközben magányosan bolyongunk egy elhagyatott szigeten. A játékhoz jó angol tudás szükségeltetik, így többek között én is várom a magyarosítását...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Már rá is vetettem magam. Nagyon igényes lett, még a játék menüje is le lett fordítva! Ajánlom mindenkinek! 

. Jó nyugis, az már biztos.