Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyg
senior tag
A f.szom azt hittem new game+ ba lehet vinni.
Ez így gáz lesz mindent megint szerezni az elejétől.Még a ruhát is a nulláról kell upgradelni?
Most már értem: mikor néztem videót classic meg hard moderól a csávó mikor választotta a mentést 60-70% volt mellette. Akkor ezért elölről kell szerezni mindent

(#640) toturi: Én is kifigyeltem hogy végtagokra kell menni.
Én előszőr a lábra megyek nem tud olyan gyorsan hozzám futni. Majd a földön meg a két kar.Ja a nagyobb testű dögöket nem könnyű megölni.
-
Igazából A hc nehézsége csak hard, nem pedig imp. Anno furcsáltam is hogy mér nem a legnehezebb nehézséget rakják a nem halhatsz meg mód mellé.
Most tolom a classic-ot és az is csak hard. Most még jó mert joy-al mint mondtam nagyon oda kell figyelni de coop-ba megint unatkozni fogok. Nembaj összedobom majd a zajostöcsköt megint osz megölök mindenkit és magunkat is.

Amúgy Célozzatok mindig a Kezekre. Kéz nélkül meghal az ellenfél. Kivéve a nagy dögök a végén, A rosetta-k. Asszem nekik meg pont láb nélkül van végük hamarabb.
Az első rész óta legtakaréskosabb megoldát ha csak a két kezet lövitek el.
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új belépő a Honornál
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest