Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
válasz
kneedeep
üzenetére
Rá kell ugrani a meteorra, a bal szélére (az ajtó felöl nézve, ahonnan odajutsz) kell ugrani amikor pont elmentek a pengék és továbbsétálni a meteoron, mert a másik oldalon még két tartósugarat szét kell lőni, mint ahogy a mostani helységben tetted. Miután ezeket is szétlőtted, simán le tudod tenni a jelzést azon az oldalon, mert nem lesz ami szétvágjon (csak a levegőre kell ügyelni).
Én is szenvedtem ezzel egy ideig, mert nem gondoltam, hogy át lehet menni a meteor másik oldalára.
-
Gyusz
őstag
Végigjátszottam a játékot, nekem nagyon tetszett. Amikor először hallottam róla, akkor valami Bioshock koppintást képzeltem el, ami végül nem jött be, bár sok dolog ismerős volt más játékokból. Ez a csonkolósdi szerintem jó ötlet volt, a kinézissel, százissal és az antigravitációval pedig egész jó puzzle feladványokat sikerült összeütni. A fegyverekből is elég volt a kedvenceket fejleszteni, nem kellett X szörnyhöz Y fegyvert használni. Megijedni nem nagyon sikerült, bár egyszer megöltem az összes ellenséget, hátrafordulok, mint aki jól végezte dolgát, erre ott volt egy meglepetésellenfél. Na ekkor majdnem eldobtam az egeret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Spórolós topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest