Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
válasz
kneedeep
üzenetére
Rá kell ugrani a meteorra, a bal szélére (az ajtó felöl nézve, ahonnan odajutsz) kell ugrani amikor pont elmentek a pengék és továbbsétálni a meteoron, mert a másik oldalon még két tartósugarat szét kell lőni, mint ahogy a mostani helységben tetted. Miután ezeket is szétlőtted, simán le tudod tenni a jelzést azon az oldalon, mert nem lesz ami szétvágjon (csak a levegőre kell ügyelni).
Én is szenvedtem ezzel egy ideig, mert nem gondoltam, hogy át lehet menni a meteor másik oldalára.
-
Gyusz
őstag
Végigjátszottam a játékot, nekem nagyon tetszett. Amikor először hallottam róla, akkor valami Bioshock koppintást képzeltem el, ami végül nem jött be, bár sok dolog ismerős volt más játékokból. Ez a csonkolósdi szerintem jó ötlet volt, a kinézissel, százissal és az antigravitációval pedig egész jó puzzle feladványokat sikerült összeütni. A fegyverekből is elég volt a kedvenceket fejleszteni, nem kellett X szörnyhöz Y fegyvert használni. Megijedni nem nagyon sikerült, bár egyszer megöltem az összes ellenséget, hátrafordulok, mint aki jól végezte dolgát, erre ott volt egy meglepetésellenfél. Na ekkor majdnem eldobtam az egeret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- nVidia tulajok OFF topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- Diablo Immortal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest