Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
válasz
kneedeep
üzenetére
Rá kell ugrani a meteorra, a bal szélére (az ajtó felöl nézve, ahonnan odajutsz) kell ugrani amikor pont elmentek a pengék és továbbsétálni a meteoron, mert a másik oldalon még két tartósugarat szét kell lőni, mint ahogy a mostani helységben tetted. Miután ezeket is szétlőtted, simán le tudod tenni a jelzést azon az oldalon, mert nem lesz ami szétvágjon (csak a levegőre kell ügyelni).
Én is szenvedtem ezzel egy ideig, mert nem gondoltam, hogy át lehet menni a meteor másik oldalára.
-
Gyusz
őstag
Végigjátszottam a játékot, nekem nagyon tetszett. Amikor először hallottam róla, akkor valami Bioshock koppintást képzeltem el, ami végül nem jött be, bár sok dolog ismerős volt más játékokból. Ez a csonkolósdi szerintem jó ötlet volt, a kinézissel, százissal és az antigravitációval pedig egész jó puzzle feladványokat sikerült összeütni. A fegyverekből is elég volt a kedvenceket fejleszteni, nem kellett X szörnyhöz Y fegyvert használni. Megijedni nem nagyon sikerült, bár egyszer megöltem az összes ellenséget, hátrafordulok, mint aki jól végezte dolgát, erre ott volt egy meglepetésellenfél. Na ekkor majdnem eldobtam az egeret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest