- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Nem tudom, mondták-e már, de van az a "Nagy RAM-os topic" esetleg ott tedd fel a kérdésed.
Ezt zárom. -
bnss
veterán
Hozzászólásodból ítélve DDR modulokról van szó. A kérdésedre a válasz: 400MHz effektív órafel, a valós órajel a 200MHz, ez az azt jelenti, hogy az órajel minden egyes felfutó és lefutó élére is van adatközlés (szebb szó perpill nem jut eszembe).
De legközelebb a bal felső sarokban található keresőt ajánlom első lépésnek, ne a témanyitást.
/Lassú voltam, nem kicsit.
/
-
Thrawn
félisten
Egyébként semmi gond vele.
-
Hassan B
csendes tag
Üdv!
Lenne egy olyan problémám, hogy ma vettem 2x 1 GB 400Mhz-es memóriát, de a windows csak 200MHz-esnek érzékeli! A BIOS-ban viszont látszik(legalábbis azt hiszem, nem igazán értek hozzá), hogy 400MHz-es...
Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- Battlefield 6
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest