- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget, úgy néz ki, tényleg a memória a hibás.
Legalábbis az egyik modul.
Kivettem egyet, a bentlevővel gyönyörűen futott a memtest, semmi hiba. Teszt előtt 1,5V, 7-7-7-24, 1333MHz beállítás persze, hogy gyári értékeken menjen.
Csere után a már ismert jelenség, szinte a teszt legelejétől folyamatosan hibák jöttek. Mindenféle feszültség és sebesség ill. beállítás mellett hibázik az egyik memória.Szóval fasza. Fél éven belül kifogtam egy hibás Geil DDR3 1333 kitet meg korábban egy ugyanígy hibás CSX DDR2-800 kitet. Ott is az egyik rossz volt. Ráadásul szerintem az egyik legundorítóbb hiba a memóriahiba.
A segítséget köszönöm szépen.
-
BigBear
senior tag
Próba megvolt.
DDR3 1066, 9-9-9-24, 1,64V. Memtestben szinte folyamatos hibák, win nem megy fel, telepítés megakad állandóan. -
BigBear
senior tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sajnos beleütköztem a következő problémába.
Adott egy új konfig: Gigabyte P55M DS2 alaplap, i5 750 processzor, 2x2G Geil Value DDR3 1333 C7, Sapphire HD4850, WD 640G, PC Power & Cooling Silencer 420W táp.A winyón Vista (még a régi C2D rendszerhez telepítve, de driverek feldobálva stb.). Gépet összeraktam, win persze alig-alig akart menni, de valahogy összejött pár fagyással. Gépet lelőttem, majd este bekapcs. Rendszertelen fagyások, kék képernyő, újraindulás.
Gondolkodtam mi lehet, végül a Memtestet beizzítottam, mondom ártani nem árt. Hát igen. Gyakorlatilag folyamatos hibák, nem egy-kettő, tízezres nagyságrendben dobta a program a hibákat. Goldmemoryval ugyanez.
Nos, éppen ez az ami aggaszt. Létezhet az, hogy ennyire rossz a memória? Vagy valami más lehet a hiba? Alapból 1,5V-ra tettem (a gyári adatok szerint is ennyi a működési fesz), de kipróbáltam 1,5V-tól 1,64V-ig, ugyanígy dobálja a hibákat memtest alatt.
Garanciális minden, csak tényleg furcsa ez a sok hiba, bevallom, ilyet még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- C++ programozás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest