- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Ki kell próbálni, hogy megy-e?
Ugyan nem nyitottam meg amit linkeltél, feltételeztem, hogy kétoldalasra írod, hogy ezt nézted ki, hogy ha utána megerősítést kérsz, hogy az a jó-e, ha 16 chipes.
Ezen 2 gigabitesek a chipek, azt még szokta kezelni az LGA775-ös NB-k jó része, csak a 4 gigabitesekkel van baj..
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Nem az limitál, hanem az, hogy egy egyoldalas 4GiB-os modulon max. 8 chip van, és az 4Gib-es. A Q45 kezel-e 4 gigabites memóriachipeket? Ha igen, mi az akadálya, hogy a 4 foglalatot teletömd 8GiB-os modulokkal? Én azt valószínűsítem, hogy csak 2 gigabites chipeket támogat. Az 4GB-os modul esetén csak 16 chippel lehetséges, azaz kétoldalas modullal.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged