Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Ki kell próbálni, hogy megy-e?
Ugyan nem nyitottam meg amit linkeltél, feltételeztem, hogy kétoldalasra írod, hogy ezt nézted ki, hogy ha utána megerősítést kérsz, hogy az a jó-e, ha 16 chipes.
Ezen 2 gigabitesek a chipek, azt még szokta kezelni az LGA775-ös NB-k jó része, csak a 4 gigabitesekkel van baj..
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Nem az limitál, hanem az, hogy egy egyoldalas 4GiB-os modulon max. 8 chip van, és az 4Gib-es. A Q45 kezel-e 4 gigabites memóriachipeket? Ha igen, mi az akadálya, hogy a 4 foglalatot teletömd 8GiB-os modulokkal? Én azt valószínűsítem, hogy csak 2 gigabites chipeket támogat. Az 4GB-os modul esetén csak 16 chippel lehetséges, azaz kétoldalas modullal.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Kingston FURY Beast 1x16GB DDR4 3200MHz (KF432C16BB1/16)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár szvsz kérdéses, hogy a notiban beáll-e egyáltalán az alacsonyabb latency-re