- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Ki kell próbálni, hogy megy-e?
Ugyan nem nyitottam meg amit linkeltél, feltételeztem, hogy kétoldalasra írod, hogy ezt nézted ki, hogy ha utána megerősítést kérsz, hogy az a jó-e, ha 16 chipes.
Ezen 2 gigabitesek a chipek, azt még szokta kezelni az LGA775-ös NB-k jó része, csak a 4 gigabitesekkel van baj..
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Nem az limitál, hanem az, hogy egy egyoldalas 4GiB-os modulon max. 8 chip van, és az 4Gib-es. A Q45 kezel-e 4 gigabites memóriachipeket? Ha igen, mi az akadálya, hogy a 4 foglalatot teletömd 8GiB-os modulokkal? Én azt valószínűsítem, hogy csak 2 gigabites chipeket támogat. Az 4GB-os modul esetén csak 16 chippel lehetséges, azaz kétoldalas modullal.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest