- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
-
jugeen
addikt
-
jugeen
addikt
-
jugeen
addikt
válasz
Szatesz #1395 üzenetére
attól függ mire. ha benchmarkolni akarsz extrém tuning mellett, akkor a beállíátsok tárháza miatt GTR/GTS. ha 24/7, akkor JNL/JNM. az meg csak egy dolog, hogy ilyen chip vagy olyan chip. a gyártó által kommunikált osztálybasorolás is nagyon fontos. ameddig a G.Skill HZ szériája a top, addig az OCZ Platinum széria egy erős középhaladó szint. náluk a csúcsig még ott van a reaper is.
-
jugeen
addikt
-
jugeen
addikt
-
jugeen
addikt
a mai napon megérkezett a legújabb trónkövetelő chippel szerelt G.Skill 1600 HZ kit-em. nem más van rajta, mint a JNM. és hogy miben különbözik a JNL-től? ahogy a GTR-nek a GTS a nagytestvére, a JNL-nek meg a JNM.
1066 - 777 - D9JNL
1333 - 999 - D9JNM -
jugeen
addikt
ha minden igaz, akkor az aprósok között egy uriembernek vagy GTN vagy GTR chipes, 2GB-os kitje vannak eladók!
-
jugeen
addikt
akinek esetlegesen stabliltási problémája akadna a Micron chipes moduljaival, az saját felelősségére SPDTool-lal frissíthet a z alábbi referencia SPD-kre.
ha frissítesz, akkor mindenféleképpen mentsd el az eredeti SPD-det!!!
-
jugeen
addikt
hihetelen nyomott árakon vannak 2GB 1600-os kitek az apróhirdetések között....
-
jugeen
addikt
az új OCZ DDR3 PC3-16000 Platinum EB 2GB-os kitje is Samsung chippel szerelt kit.
-
jugeen
addikt
-
jugeen
addikt
maximálisan meg vagyok elégedve a GTS chippel.
elképzelhető, hogy még alacsonyabb feszen és képes hasonló beállításra. 1800 CL7 @ 1.9v
-
jugeen
addikt
válasz
SzlobiG #1324 üzenetére
micron terén GTS, GTR mindig is meglepő, kiemelkedő teljesítményre volt képes, akár CL6-ban is. tökéletesen bírják a mags feszültséget is. a JNL már kicsit érzékenyebb, CL6 nem igazán megy nekik és a kint lévő kitek többsége a 2.1v feletti feszültséget sem szeretik nagyon. természetesen ezek között is vannak kivételek, amik kilógnak a sorból. aztán itt vannak az új samu chipek is, amik minden tiszteletet megérdemelnek. úgy tűnik, hogy újra magukra találtak, és újra a tuning RAM-ok között találkozhatunk majd velük. addig is én azt mondom, hogy ha valaki folyamatosan tesztelni akar, akkor GTS/GTR, ha viszont 24/7-es beállítást szeretne, akkor JNL.
-
jugeen
addikt
megérkeztek ma az G.Skill-jeim. GTS-ek csücsülnek rajta. kellemes lesz az új masina
-
jugeen
addikt
Brand: G.Skill
Model: PC12800-2GHZ
Vdimm: 1.95V
Timings: 8-8-8-18
Freq: 1000MHz ( DDR3-2000 )
CPUz Valid
MB: XFX 790i Ultra ( BIOS P04 ) -
jugeen
addikt
válasz
Overlocker #1259 üzenetére
meg lesz, de most eppen a lustasag a nagy ur
-
jugeen
addikt
válasz
Achill3uS #1256 üzenetére
mit bufogsz kicsirigo?
melyik lapban ment eddig a cpu-m 500-as FSB-t? ne habisztizz itt, ha eladod meg a lelked is az ordognek
a mult az elmult, most a jelen van
azert azt is hozzateheted, hogy te azzal a lappal igencsak szerencses voltal. kedves nemet ram supportos ismerosunknek peldaul a 10 p5k3 dlx-bol csak 2 lapja vitte a 2000-et.....
-
jugeen
addikt
válasz
Overlocker #1250 üzenetére
ha ennyira nagy szam a 200MHz-es klub, akkor en is beszallok
-
jugeen
addikt
megerkezett a G.Skill F3-12800CL7-2GBHZ kitem, remelem este stabilitasi ertekeket kozolhetek.
-
jugeen
addikt
válasz
Overlocker #1211 üzenetére
mar volt....
-
jugeen
addikt
válasz
Achill3uS #1197 üzenetére
akkor en is idebufogok1956 7-7-7-20 2,05v. 1900 7-7-7-20 2,05v memtest stabil
alacsonyabb fesz-en meg nem neztem.
-
jugeen
addikt
válasz
SimonYana #1193 üzenetére
a 2.0v abszolut nem gond 24/7-re. egyedul arra kell odafigyelni, hogy melyik lap mennyivel ad tobbet. az iternet tengereben az alabbi ertekek uszkalnak:
P5K3 dlx 0.030 - 0.055
P5E3 non dlx 0.025 - 0.055
P5E3 dlx 0.050 - 0.120
Blitz Extreme 0.050 - 0.070
Maximus Etreme 0.036V - 0.038
P5E3 WS Pro 0.095 - 0.098
P5E3 Premium 0.038V - 0.052 -
jugeen
addikt
-
jugeen
addikt
-
-
jugeen
addikt
BenchZowner is neki allt osszehasonlitani a DDR3-as RAM-okat. a review meg nincs teljesen kesz, de a kezdet is igen meggyozo.
-
jugeen
addikt
válasz
SimonYana #993 üzenetére
a magyar gari is ekkora erteknel, mint mar irtam ezelott is, nem biztos, hogy menni fog egy heten belul. tobb esetben az RMA lenyegesen elobb megjarja az oda-vissza utat. igaz abban az esetben neked kell alnod a kifele kuldest. ha tenyleg parazol, akkor vedd meg a Corsairt. az biztos, hogy csalodni nem fogsz benne.
-
jugeen
addikt
válasz
SimonYana #985 üzenetére
Cell magyar forrása, akinél raktárkészletről is lehet kapni, még nincs. Bruttó 104k-ért Corsair-t kapsz. Igaz, hogy a Corsair-t még nem teszteltem, de jó pár ismerőst már megjárt és mindenki a Cell mellett tette le a voksát. Azt mindenféleképpen hangsúlyozom, hogy azok az emberek igencsak extrém körülmények között nézik az eszközöket. Ha külhonból rendelsz esetlegesen Cell-t, akkor 100k-ért pk.-val együtt a lakásjtódban át is veheted. Annó mikor eladtam a Cell-t Achi-nak, akkor Corsair volt tervbe véve, de újra Cell lett belőle. És nem bánta meg.
Pixmania-val nem foglalkozom.
-
jugeen
addikt
a Maximus Extreme konkurense valóban nem jelent még meg, ha csak nem tekintjük a P5E3 Premiumot annak. 4 magos processzor esetén a DDR3 1800 elérése nem minden esetben lehetséges. de ez sosem a kivárástól függ, hanem a szerencsétől. 1 hónap alatt nem lesz itt akkora változás, amitől letisztulna a piac.
SimonYana az, hogy kipróbáltad az összes P35 és X38 lapot kicsit információ hiányos. ismereteim szerint eddig csak DDR2-es platformon utaztál. a DDR3 kicsit más. Lala első szériés X38-as lapba futott bele, amivel nem volt szerencséje. sajnos! én is belefutottam a P5E3 WS Pro-ba és sajnos ugyanaz a hiba jelenség mutatkozott, ami az első szériások esetén, mégpedig, hogy az 1 : 2 FSB : RAM osztó nem működik. így a DDR3 nem hogy megmutatta volna az erősségét, inkább gyengélkedett. Maximus Extreme-nél ez a hiba nem áll fent. gyönyörűen hasítanak benne a RAM-ok, és annyin amennyit a CPU elbír. én bátran merem ajánlani bárkinek. ami hibája van, az úgy is csak extrém tuningnál minősül hibának.
sok sikert a helyes döntés meghozatalában
-
jugeen
addikt
-
jugeen
addikt
a DDR3 erossege az 1:2-es RAM osztonal jon elo szepen es ha 500-as FSB-t veszel alapul, akkor 2000 C7-en mar igen csak szukosen tudnad hasznalni a geped 24/7-re. ami teged korlatoz a jo eredmenyben az az alaplap es nem a proci. nalam is fagyogatott a konfig a ws pro-val, de most hogy m. extreme-be atult meg is jott az ereje. egyik kedves DDR3-expert ismerosunk is az elso szerias X38-ak megjelenesekor odzkodott a lapoktol, es most mar o is azt hasznal. sot az altala kikuldott valogatott RAM-okat teszteloktol kapott infok alapjan a P35-osokre is igaz, hogy a mostanaban kiadott szeriak lenyegesen jobban teljesitenek.
-
jugeen
addikt
vegre valahara megerkezett a maximus extreme-m. ellentetben a p5e3 ws pro-val, kitunoen mukodik az 1:2-es ram oszto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- C++ programozás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest