- Magisk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2227 üzenetére
MCH-nak 1.4V-ot adtam igaz nem pont 1.45-ot,de nem hiszem hogy ez a 0.5V lenne a gondom forrasa.
Ha hetvegen sikerul eladnom ezeket a ramokat (egyebkent kb 2 hetesek) akkor megprobalok egy GEIL ULTRAT az most 28000 kurol van.Csak kapjak ott ahol en szeretnem.
Azert koszi a segitseget. -
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2225 üzenetére
Termeszetesen....probaltam mar eleg sok lehetoseget a tiedet is,de azert a tied megsem samsung.
De azert gondoltam hatha.Es megsem.
Arra jutottam ha 1:1-ben megy a cuccos akkor kaki,4:5-ben jo.... csak akkor a proci 2450mhz-nel megall mert ugy ekkor mar a ram 870-en megy.
Egy az egyben nem ertem miert nem akar menni rendesen,mit rendesen szinte sehogysem.Valoszinu tenyleg idozites gond lehet...nem tom.Kezd tele lenni vele a ramom -
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2222 üzenetére
Tegnap este eleg sokaig probalkoztam vele,meg az is igaz volt hogy valoszinu nalam is 1.8V-os a ram(everest szerint) de a lap 2.0V-nak detectalja.Meg is orultem na mondom ez a baj tul sok feszt adtam neki.Probaltam 1.85,1.9-en de ugy sem akartak menni.Megaztan igy kitalalgatni az idoziteseket eleg sok bootolas lenne,mar igy is kapott boven.Sokszor mar bios reset kellett mert olyat allitottam be amit valszeg nem szeretett
Majd meg azert szerintem probalkozok vele.Jo lenne ha valakinek ilyen rammal,ilyen lapban lenne tapasztalata.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest