Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronnie12
tag
válasz
Mr Sm!tH
üzenetére
Nálam most az E6550 490-es FSB-n van és stabil 1.35V fesszel DS3L lapban. A memók 980 MHz-en mennek.
Az egyébként, hogy lehet, hogy az 5-7-7-23 késleltetéssel mennek a RAM-jaim és mégis csak 65 ns az Everest szerint a késleltetés? Másnak CL5-tel 70-80 ns a késleltetés. Nálam CL7-el 65ns. Ez, hogy lehet?
-
Ronnie12
tag
válasz
Mr Sm!tH
üzenetére
Hello,
nálam +0.4V-al 952 MHz-en mennek most a Geil Ultrak de sztem bírják tovább is, csak a procihűtés már nem igazán bírja a nagyobb tuningot.
További adatok:
Időzítés: 5-6-6-22
FSB: 476
CPU fesz: 1.34V körülSzerintem lazíts az időzítéseken, akkor bírja tovább szerintem.
-
Ronnie12
tag
válasz
üzenetére
Sajnos a BIOS-ba sem tudok belépni. Mikor elkéne, hogy induljon a BIOS, akkor újraindul az egész gép. Megint felpörögnek a ventik, kéne, hogy induljon a BIOS és a bootolás, de nem, mert megint újraindul. És ezt még jó párszor eljátsza. Szerintem kevés feszt adtam neki mikor CL4-re állítottam a késleltetést. Ugyanis most olvastam, hogy CL4-hez 900Mhz-en +0.4 V-t kell. Nekem meg csak +0.3-on van. Nincs valami mód, hogy töröljem az adatokat a BIOS-ból, és egy teljesen új BIOS-sal kezdjek?
Előre is Kösz a választ,
Ronnie -
Ronnie12
tag
Ma délután beakartam kapcsolni a gépem, de mielőtt bebootolt volna újraindult. A ventik hallom, látom, hogy felpörögnek. De a bootolásig nem jutok el. Sztem vmi BIOS gond lehet. Mielőtt elromlott a BIOSban memória időzítéseket állítgattam.
Kivettem az elemet az alaplapból, majd vissza raktam, de továbbra sem bootol. Nincs valami más ötletetek? Szerintem nem hardver gond van, hanem a BIOS-ban vannak gondok.
-
Ronnie12
tag
Ma délután beakartam kapcsolni a gépem, de mielőtt bebootolt volna újraindult. A ventik hallom, látom, hogy felpörögnek. De a bootolásig nem jutok el. Sztem vmi BIOS gond lehet. Mielőtt elromlott a BIOSban memória időzítéseket állítgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Asus P8H77-M Pro LGA 1155 alaplap
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő