- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csirkés11
üzenetére
Nem tudom, nem vagyok médium.
Neked kell megtalálni a megfelelő VCore-t, de szerintem 1.25 - 1.35V környékén lehet elkezdeni keresgélni.
Az FSB-t 450MHz környékére célszerű belőni, azt minimális MCH/NB/FSB feszemeléssel tudni fogja a lapod.
Ez ugyan nem tartozik közvetlenül a topic tartalmához, de javasolt először visszavenni a RAM és CPU szorzókat, és egyedül a lapot belőni a neked megfelelő FSB-re (legyen most 450MHz), és megnézni, miket kell megfeszelni a stabilitáshoz. Ha ez megvan, akkor jöhet a CPU, majd a RAM freki, végül az időzítések, és sok-sok tesztelés, próbálkozás, reboot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast WHITE RGB 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 XMP/EXPO - bontatlan,120 hó gari
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Patriot Viper Elite II 1x32GB DDR4 3200MHz
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance 8gb 2400
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Audio-Technika ATH-M40x monitor fejhallgató
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Neked kell megtalálni a megfelelő VCore-t, de szerintem 1.25 - 1.35V környékén lehet elkezdeni keresgélni.