Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ne vegyél RAM-ot !
Most lettem kész a próbálgatással. Volt itthon egy AC alpine 7 CPU hűtő, arról leszedtem a hangtalan ventit.
A CPU blokkról, meg oldalt az ajtón lévő aktív radiról pont úgy hajlik a vizes cső, hogy csak úgy oda tudtam tenni a híd fölé rádugva a lapra, kb. a csövek tartják meg az egyik sarka ráakad a blokk lefogatóra, szóval totál dreha, de most az fújja a hidat és mivel össze van pipálva minden ez elég. Megszűnt a hiba az újraindításkor terhelés után is, de nincs olyan jó a lap, mint volt, az FSB-nek meg ami alatta van a BIOS-ban kell adni pluszt, eddig nekem elég volt auton hagyni, de a hiba viszont a hűtéssel megszűnt, így tuti hogy az alaplap miatt van. Úgy látszik nem csípi a meleget, pusztúl tőle a drága, így hogy ez a 8-as nekem elég lett középen nem néztem melyik része hevül túl, lehet alul a VGA alatt, csak a heatpipe miatt így is lehül... nemtom, de valamit sürgősen tegyél vele, mert tuti hogy alaplap neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest