Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Sziasztok!
Módfelett ritkán járok erre, mondhatni még nem is voltam, de most érdeklődnék egy kicsit. Szóval arról van szó, hogy a Phenom I-II 1066-os memóriákat is kezel, míg nekem 800-as KingMaxaim vannak, amivel nincs is semmi gond, mert tudom, hogy nincs jelentős teljesítménybeli különbség a kettő között, ámde gondolva a jövőre, s arra hogy még jó ideig szeretném ezt az alaplapot használni, a memóriát így viszont nem tudom bővíteni, ezért elhatároztam, hogy lecserélem őket.
Ezt néztem ki magamnak: [link]
A választás alapja a következő:
- 2GB-os modulok legyenek (hogy később 6-8GB is elférjen)
- 1066/CL5-re képesek
- viszonylag olcsóLényegében azért választottam mert mást nem is nagyon találtam. Azt szeretném tudni, hogy valaki tud-e a fentieknek megfelelő ennél olcsóbb/jobb memóriát, s esetleg ha valaki használja, akkor mire képes az ő példánya.
KingMaxaim:
Régebbi, kétoldalasak, kétféle széria, kétféle chip van rajtuk. Ennek ellenére 840/CL4 @ 1.95V stabil és 930/CL5 @ 2.05V szintén ( 4modulról van szó). Ezt csak tapasztalatként írom le.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő