Hirdetés
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Sziasztok!
Módfelett ritkán járok erre, mondhatni még nem is voltam, de most érdeklődnék egy kicsit. Szóval arról van szó, hogy a Phenom I-II 1066-os memóriákat is kezel, míg nekem 800-as KingMaxaim vannak, amivel nincs is semmi gond, mert tudom, hogy nincs jelentős teljesítménybeli különbség a kettő között, ámde gondolva a jövőre, s arra hogy még jó ideig szeretném ezt az alaplapot használni, a memóriát így viszont nem tudom bővíteni, ezért elhatároztam, hogy lecserélem őket.
Ezt néztem ki magamnak: [link]
A választás alapja a következő:
- 2GB-os modulok legyenek (hogy később 6-8GB is elférjen)
- 1066/CL5-re képesek
- viszonylag olcsóLényegében azért választottam mert mást nem is nagyon találtam. Azt szeretném tudni, hogy valaki tud-e a fentieknek megfelelő ennél olcsóbb/jobb memóriát, s esetleg ha valaki használja, akkor mire képes az ő példánya.
KingMaxaim:
Régebbi, kétoldalasak, kétféle széria, kétféle chip van rajtuk. Ennek ellenére 840/CL4 @ 1.95V stabil és 930/CL5 @ 2.05V szintén ( 4modulról van szó). Ezt csak tapasztalatként írom le.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- Gigabyte GA-78LMT-USB3 rev 6.0 AM3+ alaplap, FT-6300 Proci
- Gigabyte B760 GAMING X DDR4 alaplap, LGA 1700 foglalat
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest