- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Szia
Köszönöm a választ....
Na ez a szinkron dolog nállam most egy sötét folt...most a procim 6*500-on szalad és igy van olyan a memok beállitásainál hogy "System memory multiplier (SPD)" ezt pedig 2,00-ra állitottam mert igy kapok kerek 1000Mhz-et a ramoknál(most ezen tudja a 4-4-4-12)
Eddig hetekig a procit 7*430-on hajtottam(3010Mhz) és akkor ha jol emléxem a "System memory multiplier (SPD)" 2,5-ön állt hogy 1075Mhz-en tudjon menni a RAM! Bármi másra állitva ezt a dolgot(2,4 vagy3,0 vagy bármi más) értelem szerüen elmebeteg órajeleket kaptama RAM-hoz...
Most akkor ez milyen arány is? Jól gondolom én hogy ezzel("System memory multiplier (SPD)" ) állitom az arányokat? Igen, sajnos vannak a tudásomban sötét foltok, de ennél azért tényleg többre vagyok képes...csak hát maradtak foltokA matek sosem volt az erősségem
A segitőkész jószándékért viszont hálás vagyok....
Üdv
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Spórolós topik
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest