- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füly
aktív tag
srácok senki nem tudna kölcsön adni ddr2es memot?
-
Füly
aktív tag
up
-
Füly
aktív tag
Senki nem tudna kisegiteni?Csak ha áttudna esetleg jönni kb egy fél órára hogyleteszteljük..ha nagyon kell én is elviszem a gépemet vhova
Hadd ne kelljen már másik memokat vennem hogyha nemis az a baj
-
Füly
aktív tag
upp vki tudna mondanivmit nékem is?
-
Füly
aktív tag
Szijjasztok!
Feldobtam a témát a Nagy ram topicban is de nem válaszoltak gondoltam mivel ez a topic ddr2es memoval is foglalkozik megirom ide is a bajom:
Tehát kb. egy hónapja vettem szinte egy uj gépet (Asus p5ad2 prem. 3.0-ás proc bele, 2*512 mb 533mhz ddr2es Kingmax memcsik, Asus 6600gt), nah most az a bajom a géppel hogy ujraindulgat. Ált. játék alatt ott kb 20-25perc gémelés után, és utána egyre gyakrabban, winosban csak ugy alapbol mitomén nézek egy filmet vagy ilyesmi akkor 2óra után kb. Én ebből arra következtettem hogy vmi tulmelegszik, és ebben van is vmi mert ha rányitom az ablakot a gépre akkor csak 35perc után indul ujra...Vissza vittem a nagykerbe is ahonnan vettem ott azt mondták hogy inkompatibilitási problem lehet mert külön-külön a cuccok jok, probáljak meg cuccokat szerválni és lepróbálni..mondom rendben okés.Vidikarit ugy néz ki sikerült truemalk jóvoltából, vmelyik nap át is jön de még kéne ddr2es memória is hátha az a baj.Ezért kérném a segitségeteket ha vki kölcsön tudna adni és ideje is lenne hogy átjöjjön és leteszteljük (mer ugye csak ugy azért nem adja oda senki és ezt nem is kérem), akkor az nagyon jo lenne, meghivnám egy pizzára az illetőt vagy vmi
Tehát ha vki tudna segiteni az jo lenne, ha egyéb 5let is van szivesen fogadom.Azért nem nyitottam uj totyikotés irok ide mert a moderátorok megennének
Amiket megprobáltam: mindenből a legujabb driver, játékokhoz peccs, winfos friisitések,rendszer ujra rakás, szétszedtem darabokra összeraktam ujra,az északi hidra tettem ventit, levettem a ház ablakát kinyitottam az ablakot rá, nagyjábol ezeket...megis simogattam a gépet de ez sem segitett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Crucial 240GB SSD eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged