Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Ha uk store-bol vettem meg a jatekot, akkor buktam a magyar feliratot, vagy le lehet valahogy szedni hozza?
El boldogulok az angollal, de azert jobb lenne magyarul. -
melega
őstag
Srácok megcsináltam a nehéz küldetéaseket hagytam,de végigvittem a sztorit, az elején még unalmas volt, de a történet vezetése a legjobb a GTA 5-óta, és tudjátok mit örömkönnyeket hullajtottam.
Sokan panaszkodnak hogy a legtöbb mai játék veterán fokozaton sem kihívás, de ez túlélő fokozaton 1,2 őn igazi kihívás, és a sok soulsborne játékosnak akik a mai játékokat tölteléknek tartják ajánlom a Days Gonet a hangulata is nagyon jó, és a nehézséggel ha túlélő 1,2 re állítják sem lesz gond.
Imádom a kedvencem lett a Bloodborne és a Witcher 3 és Uncharted játékok után. Még a GTA 5 se volt ilyen komoly játék mint ez, nagyra becsülöm ezzel a fejlesztőket gratulálok nekik, a szinkronszínészek is remek munkát végeztek.
Csillagos 5-ös a maga kategóriájában.
Köszönöm Bend studió hogy hűek maradtok és remélem nem rontjátok el a játékokat mint ahogy más fejlesztők teszik.
-
VikMorroHun
őstag
A több száz fős horda kiirtása nekem nem okozott gondot, miután (8-10 kudarc) rájöttem a trükkre. Bozótból figyelemelvonó csapda, amikor jó sokan vannak ott, napalm. Aztán kicsit hátrébb kell menni, mert pofátlanul kiszagolnak a bozótban is.
Aztán ugyanezt ismételni. De a környéken van egy csomó robbanó hordó, oxigén palack, azok mellé kell közelség érzékelő csapda. Ha elkezdenek üldözni, fuss arra, és bumm! Aztán van egy menedékház a környéken, oda nem tudnak utánad menni. Naná, hogy én előbb mentem be, mint kellett volna. -
melega
őstag
Srácok a játék vége fele járok nagyon sokat játszottam, bánom hogy északon nem csináltam meg 2 egyszerű fertőzött zóna felszámolását, és 2 ellenséges tábor felszabadítását 2 melléküldetést, meg a generátorokat nem kapcsoltam vissza így nem lesz meg értük a trófea.
Most a játék délre vitt ahol a hadseregbe beléptem, és látom ott a fertőzött zónák veszélyesebbek mint északon, meg mint Vas Mike területén. Spoiler:
fertőzött varjak által uralt területek meg annyi hogy 2-szer egy több ezer fős zombihordát kellett kiírtanom mindkettő 2*4 órába telt hatalmas robbanó üvegekkel és csapdákkal. Úgyhogy egyenlőre nem akarom újrajátszani a Days Gonet, pedig 3-4 végigjátszás legalább egy kimaxolás, de ezek a többezer fős zombi hordás kiírtásos küldetések elvették tőle a kedvem. A melléküldetéseket amiket tudok, a fertőzött teréletek felszabadítását, és a generátorok visszaállítását majd megcsinálom délen./spoiler -
VikMorroHun
őstag
Tekintetbe véve, hogy a drogos újonc is simán kiszökött, akinek senki sem engedélyezte, hogy elhagyja a tábort, így van. A kapuőrök pocsék munkát végeznek.

@melega: Először célszerű levagdosnod az összes hangosbemondót, mert amnt áram alá helyezed a konténereket, elkezd üvölteni a propagandaanyag, és jönnek a korcsok. (Aranyos a játék, ezt utólag el is mondja.) Utána meg kell keresned a generátort, és töltened kell bele benzint. (Mindenhol van 1-2 kanna.) Aztán később bonyolódnak, előfordulhat, hogy a biztosítékot is ki kell cserélni, vagy meg kell javítani a generátort 1-2 ócskavassal.
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Magyar store-ból magyar felirat.
-
melega
őstag
Srácok tegnap sokat előrehaladtam a sztoriban, az első 7 óránál járok 11 ből minden rejtett tábort és zombitelepet amit mutat a térkép felszámolok.
Tegnap északon a tó környékén próbáltam, de a harmadik fészket nem találtam, ráadásul visszafele vagy háromszor lehúztak a motoromról és mesterlövészeket meg csavargókat kellett agyonlőnöm majd frászt kaptam mire visszaértem délre, benzinem meg nem volt hozzá elég, két kannát is ki kellett ürítenem hogy legyen elég benzinem, ráadásul a motoromhoz is 2-szer össze kellett szednem ócskavasat.
Ja még annyi hogy az egyik rejtett tábort lopakodással sunyin öléssel kellet felszámolnom a sok csapda miatt, meg ha hangzavart csaptam támadott a zombihorda.
Még annyi hogy délen a Néró táborban az áramot nem tudom visszaállítani mert elektromos zárak miatt nem tudok bejutni a konténerbe. Elektromos zárral vannak lezárva az ajtók, azt hogyan lehet feltörni, hogy be tudjak jutni a konténerbe és visszaállítani az áramellátást?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy gondom.
A gyári magyar nyelvű lemezem megkarcolódott és nem igazán szereti a Ps4Pro-m.
Kérdésem, hogy most akciós a PS Store-ban, de a felsorolásban nem látok magyar nyelvet.
Tényleg nincsen benne? Vette itt meg vki is a játékot?
Köszönöm -
melega
őstag
Na suli mellett már nincs annyi időm játszani mint régen, viszont hobbinak megamaradt.
Tegnap volt egy kis időm játszottam vele 2,5 órát. Piást vittem egy déli táborba.
A másik szerintem egészséges 18 éves nem a Days Gone miatt lesz gyilkos, viszont számítógépszervizesek, pedagógusok, számítógépes szakamberek be vannak szarva hogy mindenki csak agresszív lesz tőle, és zavarja őket hogy ezért nem süllyedek el a Days Gone Hungary közösséggel a föld alá.
Sőt még olyat is ismerek aki a leírtak miatt akar ellene hangolni mindenkit, szerintem egészséges felnőtt szórakozásból játsza nem agresszióból sokan viszont nem így gondolják
Szerintem azok gamerek közösségéből repülnének.
Tapasztalatom még a játékkal hogy normal fokozaton sem nehéz, de északon nagyon nehezen ment a fertőzött települések felszámolása.
-
melega
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Köszi.
-
melega
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Amúgy ajánlom neked a túlélő 1 ha bejön az utána következő ha az is bejön a túlélő 2 fokozatot.
Nehéz játéknak meg a Dark souls, Nioh, Sekiro játékokat.
-
melega
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Értem. A Fayr Cry 3 al is ez volt a bajom, bár azt magyar felirattal játszottam ki vagy 3-szor easy, medium, és nehéz fokozaton. Azóta lejtőre kapcsolt a széria.
Hardon van kihívás meg túlélő 1,2 fokozaton, az már kb Far Cry 3 veterán fokozaton gondolom én.
-
melega
őstag
Srácok, lányok én is elkezdtem a játékot látszik hogy teljesen önálló játék a LAst of Ushoz, meg egyik más játékhoz sem tudnám hasonlítani ahhoz a 146 hoz sem amit 2013 elejétől végigvittem.
A játék egyenlőre tetszik, könnyű fokozaton vágtam bele, de amilyen eszetlen nekimentem a zombiknak vigyáznom kell a lőszerekkel, még a Leon nyomában küldetésnél vagyok, de az első zombi fészket felszámoltam, ami gyorsutazási pontként szolgál a játékban.
A grafika kiváló látszik hogy a ps4-ből még a sz.rt is kipörgeti.
Imádom.
-
Bazsi1987
őstag
Aim botot ti bekapcsoltátok? 😁 Nincs gondom a controleles célzásal, de itt nem érzek rá 😊
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
challenge week
ezt hogyan lehet játszani ? vagy ez csak multiplayer és kell hozzá PlayStation®Plus ?

-
hajbel
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Persze. Parancsba van adva, hogy bizonyos személyek nem hagyhatják el a tábort, nyilván be se néznek a sisak alá. -
VikMorroHun
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Lehet, csak engem jobban érdekelt, hogy mi lesz
Sarahval, sikerül-e Deaconnak megszöktetnie, illetve milyen haditervet dolgoz ki a táborból való szökésre. Csodálkoztam is elsőre, hogy mit akar a NERO helikopterrel, mikor nekik tilos ott repkedni, az alacsonyan szálló RPG-k miatt. 
Mondjuk az nem világos, hogy mi szükség volt erre az egészre, mikor egyszerűen keríteni kellett volna egy közlegény egyenruhát+motoros sisakot Sarahnak (akár arról az őrről, akit elkábítottak), aztán feltűnés nélkül kimotorozni a táborból. Úgyis csak az nem lépett le onnan, aki nem akart (volt vagy 3 fejvadász küldetésem ilyen okból korábban).Egyébként másodszorra alaposan körülnéztem a barlangban, igyekeztem megjegyezni a hasadékhoz vezető utat, ahol sikerült a horda nagy részét likvidálni. (Előtte az a rohanó, vagy nem tudom, mi lett a neve, képes volt úgy hátba támadni, hogy egy sziklafal előtt álltam. Az igen.
) Viszont szerencsére elég bugyuta az MI, ha nem állok velük egy szinten, akkor nem látnak. Ezt eljátszották egy útonálló tábornál is a motoros erősítéssel érkezők (fent voltam a félemeleti lépcsőn, ők meg a földön kerestek. Időnként hozzájuk vágtam egy molotovot, attól idegesek lettek, megállapították, hogy valahol ellenség van, de nem vettek észre.
Na, ezt a trükköt a rohanó is megette. 
Ja, sokadik nekifutásra sikerült a motoros fejvadász küldi is. Egy idő után rájöttem, hogy csinál egy nagy kanyart, úgyhogy inkább ott megvártam, és pár próbálkozás után szitává lőttem a motorját. Később észrevettem, hogy a boltosnál van jobb kézifegyver is, mint amivel próbálkoztam.
-
Faresz29
aktív tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Köszönöm! Sikerült!
Tényleg nem szabad közben nyomni, csak a gázt, és a nitrót! -
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
A gumiégetős trophy nem akar összejönni!! Akinek sikerült, hogy csinálta?
-
PeAdam
tag
Fiúk, lányok!
Technikai fronton még mindig annyira gyatra a játék, mint amiket kezdetben olvastam róla?
Amint végeztem a Red Dead Redemption 2-vel, ez lenne a következő cím, aminek terveztem a megvételét, de a Horizon Zero Dawn is tervben van a jövőben. Ha a Days Gone mostanra sem javult sokat, lehet, hogy először a HZD-nek ugranék neki, viszont a zombiapokalipszis alapvetően jobban érdekel. Egy PS4 Slim konzolom van. -
Mirakuru
tag
Megjött a pro , első dolgom volt a days gone-t kipróbálni. Aláírom hogy néha , ritkán itt is megröccen de össze sem hasonlítható azzal amit sima gépen érezni. Ég és föld a különbség , normálisan tudok motorozni nem megyek bele mindenbe, letudom lőni normálisan az ellent (eddig is le tudtam csak sűrű any@zások közepette).
Véééégre élvezhetem a játékot és nem megy az idegeim rovására ez a kiváló alkotás. Lepörgött a sztori, állat volt, főleg a legvége ütött nagyot az O'Brian-es ending. Most megy egy kis horda takarítás és gyűjtögetés. Platináig meg se állok.
-
S e t h
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
A játék legjobb és egyben legembertpróbálóbb részeit emelted ki, enélkül az adrenalin szintem nem is lett volna kiemelkedő.
Már korábban is írtam, de a barlangos epizódok ritka foshatósra sikerültek.
Egyébként most egy olyan játékkal játszom, ahol van olyan küldetés aminek negyedszerre állok neki, ami nem is lenne kirívóan sok, csak éppen cseppet frusztráló, hogy a küldetést kb. fél óra alatt csinálom meg és epic, amikor az utolsó percben bukok el.
De hát a játékok már csak ilyenek. -
Mirakuru
tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ahol egy horda támad rád a barlangban ott van egy egyszerű módszer amivel nekem elsőre meglett nagy meglepetésemre. Van bent egy olyan szűk nyílás (ott ahol harcolni kellett a gyors mutánssal) ahol te férsz csak át a horda csak kerülni tud .Megvárod míg megkerülik odadobsz kis bombát, molotovot vagy amid van vagy csak simán lövöd és visszamész a másik oldalra ők persze megint csak kerülni tudnak és ezt ismétled míg el nem fogynak. Tök véletlen jöttem rá nálam ez működött.

-
Carlos Padre
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Az egy jó küldetés, én is anyáztam benne bőszen

De ha már visszarakott az elejére használd ki és szerelkezz fel rendesen. -
VikMorroHun
őstag
Ma egy kicsit elment a kedvem a játéktól.
Feladat: intézzek el egy anarchista/útonálló tábort. 3 nyomkövetés után kiderült, hogy bányában laknak, ahol a hordák szoktak. Hordának szerencsére nyoma sincs. Elintézem őket, erre megjelenik a horda. Épp hogy elmenekülök, kifelé menet viszont jön 5-6 útonálló. Ezek hogy kerültek ide? Mindegy, szétlövöm őket. (Mögöttem persze jön a horda legfürgébb része.)
A patak másik partján fejvadász küldetés, motorost kell üldözni. Itt sajnos nem működik az a trükk, hogy rögtön az elején szétlövöm a motorját. (Távirányítású bombával sikerült kb. 10%-ot sebezni rajta.) Nem baj, végre sikerült fejleszteni a motort, így tudom követni a fickót. Apró probléma, hogy rendszeresen molotovokat dobál. Gondoltam, mit nekem egy kis tűz, átszáguldok rajta, hozzá se ér a láng a motorhoz. A készítők másképp gondolták. Ha egy picike lángon is áthajtok, kb. 20%-ot sérül a motor. Persze havas tájon össze-vissza csúszkálnak a gumik, úgyhogy esélytelen kikerülni a nagyobb tüzeket. Szerencsére ez nem fő küldetés, úgyhogy ugorjunk.
O'Briannek nyomkövetés: barlang (naná), tök sötét, köd is van (zseblámpában az elem szerencsére nem merül 90% alá), viszont csak akkor kapok nyomkövetési segítséget, amikor megtalálom a sötétben egyébként láthatatlan kezdeti nyomot. (Bár Deacon simán kiszúrta, hogy merre van. Én csak sötétséget láttam.) Itt egy jó fél órát elvacakoltam, egyszer sikerült visszakeveredni a kijárathoz is, de végül teljesítettem a feladatot. Remek, kaptam egy új szörnyet. Marha gyors, viszont egyszer megtette azt a szívességet, hogy szemből támadott, és nem volt esélye a koncentrálás + 4. szintű gyorstüzelő puska ellen. És ekkor jött a kötelező horda. Tök sötétben, ahol azt sem látni, merre fussak, illetve merre szaladok zsákutcába. Egy darabig szerencsétlenkedtem velük, aztán kiléptem. Utána eszembe jutott, hogy belerakták a játékba amit pár hónapja javasoltam nekik, hogy ha nagyon nem megy egy küldetés, át lehessen ugrani. Jó, még háromszor kinyíratom magam a hordával, aztán átugrom (tele vagyok figyelemelvonóval, csőbombával, molotovval, szóval normál esetben nem lenne akkora gond ez a horda, ha meg tudnám tervezni a csatát, meg ha látnám, hogy mi merre van.) Betöltés után látom, hogy visszarakott a küldetés legelejére, amikor O'Brian a feladatot adja... Köszi.
-
-FLY->
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ahham, villog a térképen folyamatosan, de nem hozza be csak úgy. De akkor megszakítom a történet szerinti munkát és benézek hozzá. Köszi.
-
-FLY->
őstag
A copeland tábori küldiket meg lehet csinálni soron kívül? Már egy ideje nem hozza be automatikusan történet szerintire, aztán csak áll 20% körül.
-
VikMorroHun
őstag
No kérem, első nekifutásra sikerült végezni a chemulti horda felével. Csak utána sajnos észrevették, melyik bokorból dobálom nekik a csalikat + csőbombákat / napalmot.

-
hajbel
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Attól függ, hogy mennyire kellenek a cuccok, amiket unlockolni kell. A mellékküldetések nem annyira érdekesek, hogy azok miatt maradj. A motorra úgyis kapod majd a jobb fejlesztéseket, nem baj ha kimarad valami, egyedül talán akkor van értelme maradni ha van olyan fegyver, amit hasznosnak találsz.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
hol írta ?Nálam a képernyőn.
-
hajbel
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Amikor átmész délre
-
Koszta
tag
válasz
Mirakuru
üzenetére
Ez nálam is abszolút így volt, pron játszottam ki, nem is értettem a déli részig, hogy mi ez a kiakadás a sok bugra és fps dropra (elő-előfordult, de nem volt vészes). Déli részen viszont volt amikor motorozás közben kifagyott 10-15 mp-re (hang volt, de a kép állt), ilyet eddig más játéknál nem tapasztaltam. Vagy amikor menekülni próbálok egy horda elől, és a motorra szálláskor átmegy a játék diavetítésbe, azért az elég idegörlő tud lenni.

Ettől függetlenül iszonyú jó játék, de sajnos az ilyeneket megmaradnak az emberben azért.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
köszi !
hol írta ?
ÉS MOST MI A TEENDŐ ?

Elveszett minden ?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Mert lementél délre. Írta is a játék, hogy ha így döntesz nem mehetsz vissza.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Lehet,hogy nálam van a hiba de tökéletesen,akadás mentesen fut .
És egyre jobban tetszik ez a játék !( a kihívások elég nehezek)Nálam 10/9 .

ui: viszont lenne egy kérdésem .
Haladok a story-ban a levendula gyűjtés körül járok. A különböző feladatokat,mellékküldetéseket miért nem tudom elérni a menüben ? Egy pár napja még volt a feladatok között jó-néhány amit ha akartam kijelölhettem.
Tegnap este akartam egy-két mellékküldetést megcsinálni,de egy sincs a menüben a feladatok között.
Eltűntek
?
Vagy csak néha - néha elérhetőek ?

Ez most hiba vagy nálatok is ilyen ?

-
Mirakuru
tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Déli területen még szarabbul fut nálam is nem akartam elhinni, csak a történet tartja bennem a lelket mert érdekel hogy alakul a vége. Most az új patchel nem kiabálom el , de mintha javult volna, főleg motorozás közbe vettem észre.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Mirakuru
üzenetére
Nekem is alap modell van (még a Last of Us PS4-es kiadásával együtt vettem), és sokszor akadozott a játék a kezdeti területeken, de nem volt vészes (annyira). Aztán lejöttem délre, és itt simán előfordul, hogy 10 mp-re leáll a játék. Főként korábbi állás betöltése után. Most érkezett meg az 1.4-es frissítés, kíváncsi vagyok, milyen lesz. Ha nincs is javulás, legalább a kamera kezelést ne rontsák el megint.

-
Mirakuru
tag
Most jól kiforgattad, de én nyilván úgy értettem hogy nem érdekel az fps amíg az stabil és nem akadályoz a játékban való haladásban addig mindegy mennyivel megy csak folyamatos legyen. De sajnos a lényegen nem változtat hogy nem kevésszer zavaróan beszaggat, azért ezt már nem tudom elengedni szó nélkül.

-
Deck
titán
válasz
Mirakuru
üzenetére
"engem nem érdekel az fps konzolon"
Pedig mégis érdekel mert droppol és te azt szeretnéd ha stabilan futna. Ha nem érdekelne akkor az se érdekelne, hogy droppol. 30 vs 60 fps is ilyen sokkal simább, folymatosabb, jobb a szemnek.
Pro-n jobban fut de itt is előfordul pár hiba az új területen főleg. De játszható legalább. Sajnálom, amúgy a problémád hisz pont az lenne a konzol lényege, hogy megveszed leülsz és játszol.
-
Mirakuru
tag
Hali!
Első játék aminél bánom hogy nem cseréltem még pro-ra az alap ps4-ről. Ezen nincs mit szépíteni egyszerűen siralmasan fut, 3 óránként újra kell indítanom mert elkezd átmenni diavetítésbe , sokszor embert nem tudom lelőni mert elkezd átmenni lassított felvételbe. Más is szenved alap modellel? Teljes áron vettem megjelenéskor és még nem vittem végig szerintem ez mindent elárul. Újra kezdtem az egészet és most megpróbálom egyben lenyomni. Bocsi ez kijött pedig engem nem érdekel az fps konzolon , mert mindig gyönyörűen futott a legtöbb cím de ez botrány. A játék különben kiváló, mind hangulatban mind történetben eddig bejön , tetszik a motorozás , na és a hordák apám az nem semmi, csak hogy valami pozitívat is írjak.
-
S e t h
nagyúr
A megjelenítésre amúgy nem nagyon lehet panasz.
-
VikMorroHun
őstag
Tegnap mászkálok egy mezőn, azt nézem, hogy lehetne felmászni egy domb tetejére, amikor hangos sikítással felemelkedett egy korcs a mellettem lévő bozótból. Olyan ijesztő volt, hogy lecsaptam szektás fejszével.

-
Deck
titán
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Kiváló játék mindkettő

-
hajbel
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
A RDR 2 egy felfújt lufi, a DG egy az eleljén f*snak tűnő nagyon jó játék.
-
chris0000
őstag
válasz
STC Speed
üzenetére
huhh nem tudok pontos infót adni mert nem mentem rá nagyon a trófeákra,meg már baromira nem emlékszem mit miért kellett...sorry

az RDR2. meg most kezdtem el...nah ez hosszú lesz...de egy kicsit más azért ahogy össze van rakva...de egy rossz szavam sincs a DG-ra,top ez is! -
STC Speed
őstag
válasz
chris0000
üzenetére
Hát végére értem a játéknak, nálam a red dead után ott van egyből a toplista 2. helyén
Folytatásra kíváncsi leszek, és nem voltak bugok, minden szépen ment nálam.
Még 2 trofea kell a platinához ,az egyik az összeszedhető tárgyak, van itt olyan hely, ahol lenne több egy helye? vagy bármi trükk
Még 13 db kell. -
chris0000
őstag
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
sokszor lesz úgy,h elindulsz a világ végére és akkor dobja rádión az üzenetet,h menj már vissza abba a táborba ahol pont voltál,mert van vmi meló...

-
Carlos Padre
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Sokszor előfordul, hogy az egyik feladat félbeszakítja a másikat, de nem lesz ebből gond, így van kitalálva.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
kösz,kipróbálom.

-
Carlos Padre
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Kiválasztod és aktív lesz.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Igen.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Piás gyógyulása érdekében a fekete lány elküldött valami operációs késért ! El is indultam de közben ez az O’Brian adott egy rádiót és utasított hogy kövessek egy helikoptert.
Az előző feladatot ( elhozni a kést)hogyan tudom befejezni ? később is elérhetőek ezek a feladatok ?

-
VikMorroHun
őstag
Ok, de ha nem veheted meg a horda legyőzéséhez szükséges felszerelést, amíg le nem győzöl n hordát, akkor ott valami nem stimmel.
Szerencsére bejött az a módszer, hogy elvettem néhány szektás fegyverét, és a program nem figyeli, hogy olyan fegyverhez ne lehessen lőszert venni, amit még nem vehettem volna meg. Így játszható, de ezzel lényegében egy játéktervezési hibát használtam ki, hogy megkerüljek egy másik játéktervezési hibát... -
hajbel
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Jogos

-
hajbel
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Szerintem pont jól van megcsinálva, hogy nem ugorhatsz neki egy hordának rögtön a játék elején. Mondjuk ezért (is) lehúzták a játékot a manapság játékokat félig (vagy addig sem) kijátszó tesztelők, pl. itt Gamepodon is Bog.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Tegnap nekem is jött egy. Kijavították a kamera kezelési hibát, cserébe nem tudtam kezdeni semmit sem az úton fekvő, megkötözött tússzal.

Viszont minimális tervezéssel legyőztem a Patjins-tónál lévő hordát. Igaz, hajszálon múlt. Már csak alig 2000 bizalom kell a Tucker táborban, hogy megvehessem a géppuskát, ami ezt lehetővé tette. (Csalit, csőbombákat, molotovokat, közelség bombákat is használtam, és így is majdnem letaroltak. Néha elgondolkodom, mégis hogyan gondolták ezt kivitelezni a készítők - küldetésekből meg eladásokból nem igazán lehet feloldani a szükséges felszereléseket.)
-
S e t h
nagyúr
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Remélem önnek is!
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Tölti le magának az 1.31-es frissítést !

-
VikMorroHun
őstag
Na, megfejtettem. Gyalog jól működik az Y tengely megfordítása. Motoron ülve nem. Ha kikapcsolom a motorra vonatkozót, majd visszalépek a menüből a játékba (ez a lépés fontos), akkor - nyilván - nem működik. De ezután bekapcsolva az Y tengely megfordítását jól működik. (Ha csak a menüben kapcsolgatom ide-oda, akkor nem működik). Ezt hogy hozták össze...
-
hajbel
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
log-ban benne van, hogy invetáltra lehet állítani a horizontális kamerát.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Tökéletes .
Ellenben végre állítható a betűméret ( kicsi-közepes-nagy )
-
VikMorroHun
őstag
Az 1.30-as frissítés másnál is elrontotta a függőleges kamera kezelést?
-
Deck
titán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ott rosszabb a helyzet mint pro-n, de pro-n se tökéletes sajnos.
-
hajbel
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
A pár napja érkező frissítéssel nálam is rengeteget javult, a legdélebbi pályarészen is, de azért még bőven volt 2-3 durva drop amikor átmotoroztam egyik végéből a másikban, bár legalább ez nem tartott 10-15 másodpercig, mint a régebbi patchekkel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán ugyanezt ismételni. De a környéken van egy csomó robbanó hordó, oxigén palack, azok mellé kell közelség érzékelő csapda. Ha elkezdenek üldözni, fuss arra, és bumm! Aztán van egy menedékház a környéken, oda nem tudnak utánad menni. Naná, hogy én előbb mentem be, mint kellett volna.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Se motorozás közben ,sem máskor !Ugyan még csak 4 napja van meg ,de már most elmondhatom,hogy nálam benne van az első háromban.