- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
dedix
tag
Tortent egy furcsasag. Mikor itthon bedugtam a router tapjat, se kep, se hang nem volt, a ledek sem vilagitottak. Radugtam egy masik egyseget a tapra, szinten. Most egy masik taprol megy. Tehat meghalt a tapja. A furcsasag az, hogy amikor elhoztam meg a tapnak (latszolag) semmi baja sem volt. Esetleg ez okozhatta a problemat? Marmint, hogy haldoklott mar es emiatt nem ment a net.
Neha itt is eldobalja a kapcsolatot idonkent es csak vagy aramtalanitasra, vagy resetelesre ter magahoz. Valamint iszonyatosan melegszik, pontosabban forrosodik, alig lehet a tetejen tartani a kezet...
-
dedix
tag
Segitseget kernek.
Adott egy D-LINK DSL-321B modem, a T-home, valamint egy TP-LINK TL-WR642G router.
A gondom, hogy nem megy a net, belso halozat ok, de a net nem. Elhoztam a sractol a routert es kabelnettel (fibernet) tokeletesen megy.
Bridge modban nem probaltam a modemet. Ennyi lenne?
DHCP-vel jatszottam, modemen ki, routeren be, etc.
IP cimek nem egyeznek (modem 192.168.1.1, router: 192.168.2.1)
Ki osszon, mellyiknel allitsam be a PPPoE adatokat?
A routerben Dynamic IP-vel magahoz terni tunt, de megsem volt net...
Please help!
Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged